yazılım bildirim olarak gönderildi.
yazılım rica edebilir miyim
Resmi ekliyorum güncel yazılım için yönlendirirsemiz sevinirim.merhaba servis menüsüne nasıl ulaşacağım ?
Tv de en güncel yazılım yüklüResmi ekliyorum güncel yazılım için yönlendirirsemiz sevinirim.
Teşekkürler
en güncel yazılım MB130 carbon Smart V3.62.50 veya MB130 Titanium Smart V3.62.50 değilmi ? smart app açılmıyor o yüzden güncel yazılım arıyorumTv de en güncel yazılım yüklü
Tv çok eski mb91 ana karta sahip yazılım maalesef yok android box alıp kullanınMerhaba Vestel smart TV televizyonumda YouTube acilmiyor ekran yansıtma olmuyor güncelleme var mı acaba yapabilirmiyim
Seri no.724676440403
Orada gördüğünüz V3.62.5.0 dosya adı sizi yanıltıyor.en güncel yazılım MB130 carbon Smart V3.62.50 veya MB130 Titanium Smart V3.62.50 değilmi ? smart app açılmıyor o yüzden güncel yazılım arıyorum
TV box için önerebileceginiz bir cihaz var mıTv çok eski mb91 ana karta sahip yazılım maalesef yok android box alıp kullanın
dediğiniz adımları tek tek yapıyorum ama olmuyoryazılım bildirim olarak gönderildi.
Linkte uygun bir bölüme yazın The_SreT Üstat size yardımcı olur.TV box için önerebileceginiz bir cihaz var mı
Hiremco x6 pro önerebilirim 4 aydır kullanıyorum gayet başarılı.Linkte uygun bir bölüme yazın The_SreT Üstat size yardımcı olur.
TV Box Tavsiye
Akıllı Saatler, Akıllı Telefonlar, Android Box, Beyaz Eşya, Bilgisayar Sistemleri, Klima, Küçük Ev Aletleri, Televizyon, Uydu Cihazları hakkında paylaşım forumutavsiyeforumu.com
Flash belleği fat32 çevirdiniz mi.?dediğiniz adımları tek tek yapıyorum ama olmuyor