Tv deki sorun nedir?Yazılım rica ediyorum.
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin talimat orada yazıyor.telefunken tv güncellemesi
telefunken tv güncellemesi
merhaba mb110 yazılımını indirmek istiyorum talep oluşturmam gerektiği yazıyor
Size de hatırlatayım smart portalde sorun var bir süre bekleyin şu an için son kullanıcının yapacağı bir işlem yok ilgili marka ile portal arasındaki sorun giderildiğinde kullanıma açılır.vewd storede sorun var bu yazılımlarla çözümlenebilirmi ekran kartı mb100 ssiptv ye giremiyorum
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın.
mb120 güncelleme alabilir miyim?
Smart portalde sorun var bir süre bekleyin şu an için son kullanıcının yapacağı bir işlem yok ilgili marka ile portal arasındaki sorun giderildiğinde kullanıma açılır.
Güncel yazılım alabilir miyim. Ssiptv de sorun yaşıyorum.
SAYIN YETKİLİ MB 100 YAZILIMI OLAN 34.23 ve 34.25 Versiyonunu indirme yetkisini acabilirsminiz bu en son verdiginiz vewd store acıldı ama ssiptvki kumandadan ileri geriler calısmıyor bazı kanallarda acmamaya basladı duacınız olurum gerçektenSmart portalde sorun var bir süre bekleyin şu an için son kullanıcının yapacağı bir işlem yok ilgili marka ile portal arasındaki sorun giderildiğinde kullanıma açılır.
@Merhaba, mb120 için en son yazılım bilgisi verebilir misiniz? Bende v. 2.45.35.0 yüklü. Vestel smart TV de vewd uygulaması çalışmıyor. Onun için son güncelleme gönderebilir misiniz?
resim budur
By_Trol yardımcı olabilir misiniz?Merhaba, mb120 için en son yazılım bilgisi verebilir misiniz? Bende v. 2.45.35.0 yüklü. Vestel smart TV de vewd uygulaması çalışmıyor. Onun için son güncelleme gönderebilir misiniz?
resim budur
Yazılım sonrası tv ilk kuruluma dönderilip tekrar kurulum yapılacak talimatta yazar diseqc ayarını yapmayı sakın unutmayın.SAYIN YETKİLİ MB 100 YAZILIMI OLAN 34.23 ve 34.25 Versiyonunu indirme yetkisini acabilirsminiz bu en son verdiginiz vewd store acıldı ama ssiptvki kumandadan ileri geriler calısmıyor bazı kanallarda acmamaya basladı duacınız olurum gerçekten
Smart portalde sorun var bir süre bekleyin şu an için son kullanıcının yapacağı bir işlem yok ilgili marka ile portal arasındaki sorun giderildiğinde kullanıma açılır.
Peki, teşekkür ederim.Smart portalde sorun var bir süre bekleyin şu an için son kullanıcının yapacağı bir işlem yok ilgili marka ile portal arasındaki sorun giderildiğinde kullanıma açılır.
Onu yaptım sn yetkili ssiptvde problem var siz bana 34.23 veya 34.25 tekrar verebilirmisiniz portaldaki sorun çözülünce eski yazılıma dönmek istiyorum ssiptv menusunde ileri geriler calısmıyor sanırım bu versiyonla alakalıYazılım sonrası tv ilk kuruluma dönderilip tekrar kurulum yapılacak talimatta yazar diseqc ayarını yapmayı sakın unutmayın.
Bildirimi kontrol edin.Onu yaptım sn yetkili ssiptvde problem var siz bana 34.23 veya 34.25 tekrar verebilirmisiniz portaldaki sorun çözülünce eski yazılıma dönmek istiyorum ssiptv menusunde ileri geriler calısmıyor sanırım bu versiyonla alakalı