sorun olduğu zaman güncelleme yaptığımda buradan aldığım yazılımlarla giriş yapmıştım.vewd storede sorun var bu yazılımlarla çözümlenebilirmi ekran kartı mb100 ssiptv ye giremiyorum
sorun olduğu zaman güncelleme yaptığımda buradan aldığım yazılımlarla giriş yapmıştım.vewd storede sorun var bu yazılımlarla çözümlenebilirmi ekran kartı mb100 ssiptv ye giremiyorum
Tv eski bir ana karta sahip istediğiniz uygulamanın çalışıp çalışmayacağına emin değilim çünkü kullanmadığım bir uygulamadan bahsetmişsiniz. Güncelleme yazılımı verilir denersiniz.bende vewd store calıstıracam mb100 yazılım istiyorum
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
ustad ne zaman verilir yazılım acaba sizden cevap bekliyorum ben diğer mb 100 yazılımları deneyim eger indirme merkezi acılırsaTv eski bir ana karta sahip istediğiniz uygulamanın çalışıp çalışmayacağına emin değilim çünkü kullanmadığım bir uygulamadan bahsetmişsiniz. Güncelleme yazılımı verilir denersiniz.
Öncelik kendi işlerimiz fırsat buldukça burada yardımcı olmaya çalışıyoruz.Yazılım indirme talepleri geçmi sonuclanıyor acaba dunden beri bekliyorum ssiptv giirmem lazım evde canak anten malesef takılı değil ustadlar ssiptv den ulusal kanalları izliyorduk
Yazılım indirme talepleri geçmi sonuclanıyor acaba dunden beri bekliyorum ssiptv giirmem lazım evde canak anten malesef takılı değil ustadlar ssiptv den ulusal kanalları izliyorduk