yazılım sürümü v1.57.0.0 olarak görünüyordu şimdi baktım 2.48 yazıyor otomatik yüklenmiş olabilirmi..birde enson yazılım bumu..tşk.lerV2.48 sürümü yüklü.?
Son düzenleme:
yazılım sürümü v1.57.0.0 olarak görünüyordu şimdi baktım 2.48 yazıyor otomatik yüklenmiş olabilirmi..birde enson yazılım bumu..tşk.lerV2.48 sürümü yüklü.?
Yazılımlar OTA olarak geliyor. Benim bildiğim son sürüm.yazılım sürümü v1.57.0.0 olarak görünüyordu şimdi baktım 2.48 yazıyor otomatik yüklenmiş olabilirmi..birde enson yazılım bumu..tşk.ler
Tv eski bir ana karta sahip yeni özellik gelmez android box alıp kullanın.Herkese merhaba, Panasonic tx-40cx400 (MB100) için yazılım indirmek istiyorum. Şu anki yazılım sürümü 1.33.11 ve daha yeni bir sürüme güncellemek istiyorum. 2.15.25'e kadar güncelleyebilir miyim yoksa sadece 1.34.25'e mi güncelleyebilirim? Ayrıca lütfen (1.34.25, 2.15.25) indirme bağlantısını paylaşır mısınız?
Tamam, anladım. Yeni özelliklere ihtiyacım yok. Zaten bir Xiaomi cihazım var ama nedense HDMI ile renkler kötü (düşük kontrast ve grilerde kötü görüntü kalitesi). Sadece 3D modu açıkken renkler normal. Birkaç farklı kablo denedim ama sorun çözülmedi. Bu yüzden yeni bir yazılım yüklemeyi düşündüm, belki bu hataları düzeltir.Tv eski bir ana karta sahip yeni özellik gelmez android box alıp kullanın.
MB100 Ana kartlar için renkleri düzelten hiç bir güncelleme yazılımı olmadı.Tamam, anladım. Yeni özelliklere ihtiyacım yok. Zaten bir Xiaomi cihazım var ama nedense HDMI ile renkler kötü (düşük kontrast ve grilerde kötü görüntü kalitesi). Sadece 3D modu açıkken renkler normal. Birkaç farklı kablo denedim ama sorun çözülmedi. Bu yüzden yeni bir yazılım yüklemeyi düşündüm, belki bu hataları düzeltir.
yazılım bildirim olarak gönderildi.Mb140 transition olan kısmı indiremiyorum hata veriyor yardımcı olur musunuz?
Mb140 transitonu indiremiyorum yardımcı olur musunuz?
servis menüsünü ekleyin yardımcı oluruz.MB140 Carbon V1.38.23.0
MB140 Titanium V1.38.23.0
Bu ikisinide indirmem için yetki alabilir miyim acaba şimdiden teşekkür ederim
MB140 Carbon V1.38.23.0
MB140 Titanium V1.38.23.0
Bu ikisinide indirmem için yetki alabilir miyim acaba şimdiden teşekkür ederim
onu nasıl yapacağım hocamservis menüsünü ekleyin yardımcı oluruz.