Ses var görüntü yok ise yazılımsal arıza yok donanımsaldır.Toshiba 50Ul3A63DTA Smart TV yi kulanmaktayım. geceden itibaren tv nin güç ışığı yeşil/kırmızı yanıp sönmeye başladı ve tv açıldıktan 3 dakika sonra otomatik kapanmakta ve aynı şekilde kırmızı/yeşil ışık yanıp sönüp tekrar açılmakta.Bu döngü devam etmekte ve ses var ekrana görüntü gelmiyor .Konu ile alakalı yardımcı olursanız sevinirim.
![]()
![]()
kurtarma yazılımına bildirim çanından ulaşabilirsiniz.17MB82S 23349999-27638060 yazılım var mı? arkadaşlar TV vestel logo çıkıyor açılmıyor ledler açık.Teşekkürler
![]()
![]()
cihazdaki sorun nedir.?Panel dosyalarına erişim istiyorum
![]()
Merhaba panel yazılımı/full yazılım var mı acaba?
Teşekkür ederimkurtarma yazılımına bildirim çanından ulaşabilirsiniz.
Üstadım yazılımı yükledim talimatlarla fakat değişiklik olmadı yine logo geliyor backlight açık başka problem olabilirmi? araştırdım bulamadım.kurtarma yazılımına bildirim çanından ulaşabilirsiniz.
Size yazılım verilmiş bildirim çanını kontrol edin.Merhabalar bu bilgilere sahip bir televizyonum var youtube giremiyorum yazılım güncellemesi yapamıyorum yardımcı olur musunuz ?
![]()
başka yazılım verdim.Teşekkür ederim
Üstadım yazılımı yükledim talimatlarla fakat değişiklik olmadı yine logo geliyor backlight açık başka problem olabilirmi? araştırdım bulamadım.
Teşekkürler Üstadbaşka yazılım verdim.
Sorun devam ediyor anakart problemi sanıyorum netice alırsam paylaşım yapacağım emeğinize sağlık saygılar....Teşekkürler Üstad
Kumandadan menü 4725 yapıp açılan menüyü buraya ekleyin.Vestel smart mb180 için güncel tazılım varmıdır acaba..şuanki yazılım versiyonu 1.57.0.0