Merhaba haklısınız sadece laptop komşudan almıştım flash belleğe atmak için zamanım kısıtlıyor rahatsızlık verdiysem kusura bakmayinBir üst mesajda cevap yazdım. Bu mesaj da tavrınızla alakalı lütfen okuyunuz dün pazar günü saat 13 Gibi yazılım istemişsin ardından da kimse yok mu diye hesap sormaya başlamışsın zaten hafta sonu herkesin kendine göre işi var. 7/24 Burada bekleyemeyiz bizi bekleyene de elimizden geldiğince hiç bir karşılık beklemeden yardımcı olmaya çalışıyoruz acelesi olan servisten destek alabilir. Servis bile anında gelmez size randevu verir sıranızı beklersiniz.
Kusura bakmayın ben yeniyim birde rahatsızlık için özür dilerim dediğim gibi elimde kısıtlı süreliğine bir laptop vardı ondan dolayıBir üst mesajda cevap yazdım. Bu mesaj da tavrınızla alakalı lütfen okuyunuz dün pazar günü saat 13 Gibi yazılım istemişsin ardından da kimse yok mu diye hesap sormaya başlamışsın zaten hafta sonu herkesin kendine göre işi var. 7/24 Burada bekleyemeyiz bizi bekleyene de elimizden geldiğince hiç bir karşılık beklemeden yardımcı olmaya çalışıyoruz acelesi olan servisten destek alabilir. Servis bile anında gelmez size randevu verir sıranızı beklersiniz.
Son düzenleme: