Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 19,467
güncelleme yazılımı mı istiyorsunuz.?
güncelleme yazılımı mı istiyorsunuz.?
EVETgüncelleme yazılımı mı istiyorsunuz.?
daha öncesinde wifi ye bağlanıyordu şimdi bağlanmıyor yazılım ile düzeleceğini düşünüyorum
kendiliğinden kapanma problemi sorunun donanımsal olduğunu gösterir.
Tv kendiliğinden açılıp kapanıyor bazen kumanda işlemiyor tuşa bastığımda kapanıyor tv sorun yazılım mıdır yazılımsa rica etsem yardımcı olur musunuz hangi yazılımı yükleyebilirsiniz.
Kendiliğinden kapanma değil vifi bağlanma sorunukendiliğinden kapanma problemi sorunun donanımsal olduğunu gösterir.
Güncelleme yazılımı bildirim olarak gönderildi.EVET
daha öncesinde wifi ye bağlanıyordu şimdi bağlanmıyor yazılım ile düzeleceğini düşünüyorum
full yazılım alabilir miyim
Yazılım talep ediyorum
Arkadaşlar bizler müneccim değiliz. Tv modelini, kart numarası, seri numarasını, tv sorunu bilmiyoruz.Yazılım indirme için talepte bulunuyorum. Teşekkürler
teşekkürlerGüncelleme yazılımı bildirim olarak gönderildi.
Panel yazılımı lazım abi kolay gelsin.
TVnin üzerindeki 17mb82s kart vardı değiştirdim. Yerine 17mb110 kart taktım yanlız elimdek kartın paneli karıncalı gösteriyor. Bunu nasıl çözebiliriz
Fotoğraf istemiştim çekip yüklemek sadece 5 dakikayı bulur,eeee,hani fotoğraf mübarekKarıncalı görüntüden foto paylaş bakayım, panel ile yapılabilecek bir şey varmı bakalım
I don't have What problem does the image have?HI YOKO
I have changed the main board to 17mb110 and now I neen panel soft for . Thank a lot in advance
up side down and polarization (bad collors)I don't have What problem does the image have?
Save the panel profile and post here to try to solve the problem.up side down and polarization (bad collors)