Bişey gelmedi gözüküyor transition yazılım indirirken hata veriyorGüncelleme ile hiç bir + özellik gelmeyecek istediğiniz yazılım için yetki verildi bildirimi kontrol edin.
Tekrar kontrol edin.Bişey gelmedi gözüküyor transition yazılım indirirken hata veriyor
çok teşekkürlerTekrar kontrol edin.
Rica ederiz.çok teşekkürler
Kusura bakmayın vaktinizi alıyorum transitiondan sonra en son yazılım güncellemek istiyorum onun için de yardımcı olabilirmisiniz ne indirmem lazım (mb140) teşekkürlerRica ederiz.
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatını okuyun uygulayın sonucu yazın.Kusura bakmayın vaktinizi alıyorum transitiondan sonra en son yazılım güncellemek istiyorum onun için de yardımcı olabilirmisiniz ne indirmem lazım (mb140) teşekkürler
Talimattaki her şeyi dediğiniz gibi yaptım yaklaşık 20 dk oldu aşağıdaki kırmızı tuş yanıp sönüyor ve televizyon açılmadı ne yapmam lazım biraz daha bekleyeyim mi?Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatını okuyun uygulayın sonucu yazın.
Farklı bir flash bellek ile yükleme yapın.Talimattaki her şeyi dediğiniz gibi yaptım yaklaşık 20 dk oldu aşağıdaki kırmızı tuş yanıp sönüyor ve televizyon açılmadı ne yapmam lazım biraz daha bekleyeyim mi?
en son yaptıgım transition
Tv deki sorun nedir?regal
model no 32R4020H 32 UYDU ALICI LED TV
SN 7941772 700010
full yazılımı verebilir misiniz
Denedim farklı bir flash ile ama değişen bir şey olmadı sistemde transition yazısı kaldıFarklı bir flash bellek ile yükleme yapın.