tv açılmıyorTv deki sorun nedir?
Donanım orijinal mi?
ışığı yanıp sönüyor
tv açılmıyorTv deki sorun nedir?
Donanım orijinal mi?
regal
model no 32R4020H 32 UYDU ALICI LED TV
SN 7941772 700010
full yazılımı verebilir misiniz
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor okuyun uygulayın sonucu yazın.tv açılmıyor
ışığı yanıp sönüyor
nerde yazılımYazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor okuyun uygulayın sonucu yazın.
yazılımı indirmişsiniz.?nerde yazılım
GÜNCELLEME YAZILIMI İSTEMEK İÇİN YAPMANIZ GEREKENLER48ua9300 vestel led tv için sn:7417814 500069 mb100 yazılımı lazım. youtube hep cakılıyor
tesekkurler
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın.
Uzaktan kumanda orijinal ise tv yi ilk kuruluma dönderin sorun kalmaz orijinal değilse youtube tuşunun başka bir görev yapması normaldir.![]()
Kumanda üzerindeki youtube tuşuna basınsa 8. kanalı açıyor yazılımla düzelir mi.
Güncel yazılımda da "Read Only" Olur. Tv deki sorun nedir?Televizyon Regal LE22F4000. HDMI girişi var. System Settings kısmına giripi Source Settingse girince de görüyorum HDMI'yi fakat etkinleştiremiyorum. Çünkü Read-Only. Belki güncelleme yaparsam gelir diye düşünüyorum.
![]()
Televizyon Regal LE22F4000. HDMI girişi var. System Settings kısmına giripi Source Settingse girince de görüyorum HDMI'yi fakat etkinleştiremiyorum. Çünkü Read-Only. Belki güncelleme yaparsam gelir diye düşünüyorum.
![]()
teşekkürler denicem en güncel yazılımı görseldeki yazılımmıdır.Uzaktan kumanda orijinal ise tv yi ilk kuruluma dönderin sorun kalmaz orijinal değilse youtube tuşunun başka bir görev yapması normaldir.
güncel yazılımı bildirim olarak gönderdimteşekkürler denicem en güncel yazılımı görseldeki yazılımmıdır.