çok teşekkürlerTekrar kontrol edin.
çok teşekkürlerTekrar kontrol edin.
Rica ederiz.çok teşekkürler
Kusura bakmayın vaktinizi alıyorum transitiondan sonra en son yazılım güncellemek istiyorum onun için de yardımcı olabilirmisiniz ne indirmem lazım (mb140) teşekkürlerRica ederiz.
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatını okuyun uygulayın sonucu yazın.Kusura bakmayın vaktinizi alıyorum transitiondan sonra en son yazılım güncellemek istiyorum onun için de yardımcı olabilirmisiniz ne indirmem lazım (mb140) teşekkürler
Talimattaki her şeyi dediğiniz gibi yaptım yaklaşık 20 dk oldu aşağıdaki kırmızı tuş yanıp sönüyor ve televizyon açılmadı ne yapmam lazım biraz daha bekleyeyim mi?Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatını okuyun uygulayın sonucu yazın.
Farklı bir flash bellek ile yükleme yapın.Talimattaki her şeyi dediğiniz gibi yaptım yaklaşık 20 dk oldu aşağıdaki kırmızı tuş yanıp sönüyor ve televizyon açılmadı ne yapmam lazım biraz daha bekleyeyim mi?
en son yaptıgım transition
![]()
Tv deki sorun nedir?regal
model no 32R4020H 32 UYDU ALICI LED TV
SN 7941772 700010
full yazılımı verebilir misiniz
Denedim farklı bir flash ile ama değişen bir şey olmadı sistemde transition yazısı kaldıFarklı bir flash bellek ile yükleme yapın.
mb140 kart flash bellek seçer farklı usb bellekler deneyinDenedim farklı bir flash ile ama değişen bir şey olmadı sistemde transition yazısı kaldı
Tv açılıyor böyle kullansam sıkıntı olur mu veya başka bi çözüm varmıdır ?
Ledler mavileşmiş gibi görüyorum, değiştirilmesi lazım (şahsi düşüncemdir ,fotoya göre yazdım)Talimattaki her şeyi dediğiniz gibi yaptım yaklaşık 20 dk oldu aşağıdaki kırmızı tuş yanıp sönüyor ve televizyon açılmadı ne yapmam lazım biraz daha bekleyeyim mi?
en son yaptıgım transition
![]()
tv açılmıyorTv deki sorun nedir?
Donanım orijinal mi?
regal
model no 32R4020H 32 UYDU ALICI LED TV
SN 7941772 700010
full yazılımı verebilir misiniz
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor okuyun uygulayın sonucu yazın.tv açılmıyor
ışığı yanıp sönüyor
nerde yazılımYazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor okuyun uygulayın sonucu yazın.