G
gorkemhoscan
Yeni Üye
- 4 Ocak 2024
- 1
- 33
güncelleme yapamıyorum destek olursanız sevinirim
güncelleme yazılımı verildi. Bildirim çanını kontrol edin.![]()
![]()
güncelleme yapamıyorum destek olursanız sevinirim
C source code was provided for compilation, but it didn't work anyway. However, create an empty folder, name it "mksquashfs," copy it to a USB flash drive (FAT32), unplug the TV, insert the flash drive into the TV, and if the service menu opens with menu+4+7+2+5, navigate to "usboperations" and press OK. Let's see if the TV profile files appear. If they do, compress them into a zip file and provide a link here for me to checkHI Please let me know or teach me how to download the full software
Hi Yoko I did not try to download the profile yet Do you think they will crash the system?

Güncelleme yazılımı verildi, bildirim çanını kontrol edin.Merhaba,
![]()
Regal TV için güncel versiyonu rica edebilir miyim?
Teşekkürler
Hocam merhaba netflix problemim var hangi yazılımı yüklesem düzelir yardımcı olabilirmisiniz.
güncelleme yazılımını bildirim yoluyla gönderdim. Yükleyip bilgi verin.![]()
Hocam merhaba netflix problemim var hangi yazılımı yüklesem düzelir yardımcı olabilirmisiniz.
güncelleme yazılımını bildirim yoluyla gönderdim. Yükleyip bilgi verin.
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükledikten sonra sonucu yazın.![]()
Hocam yükleme başarılı ama netflix komple yok nasıl yükleyebilirim.
Eğer hala panel yazılımına ihtiyacınız varsa Online olunca bana yazın.Many thanks YOKO
I was asking if someone know how to download from this mainboard 17mb55
hocam bu yazılımdada maalesef yok telefondan ekran yansıtabiliyorum ama direkt uygulama yok telefonsuz açamıyorum.Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükledikten sonra sonucu yazın.
17MB55 profil ve panel dosyaları :HI Please let me know or teach me how to download the full software
Hi Yoko I did not try to download the profile yet Do you think they will crash the system?
Yazılım sonrası tv yi ilk kuruluma dönderip yeniden kurulum yapın.hocam bu yazılımdada maalesef yok telefondan ekran yansıtabiliyorum ama direkt uygulama yok telefonsuz açamıyorum.
Yaptım blutv var netflix yokYazılım sonrası tv yi ilk kuruluma dönderip yeniden kurulum yapın.