Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 19,464
her konunun altına yazılım talebinizi belirtmenize gerek yok.!seg 43sbf715 kodlu TV için yazılım varmi acaba bulamadım
her konunun altına yazılım talebinizi belirtmenize gerek yok.!seg 43sbf715 kodlu TV için yazılım varmi acaba bulamadım
Kusura bakma yeni kullanıyorum tam çözemedim yazmayı özür dilerimher konunun altına yazılım talebinizi belirtmenize gerek yok.!
Forum bildirimlerini kontrol edin güncelleme yazılımını gönderdim. V0.1.34.25
Can I get the last software available please ?
Thanks!
Çok teşekkürler.Forum bildirimlerini kontrol edin güncelleme yazılımını gönderdim. V0.1.34.25
Üreticinin bu cihaz için kodladığı son yazılımı sizinle paylaştım.Çok teşekkürler.
Tam yükleme ile daha yeni bir sürüm (MB100 V2.15.25) elde etmek mümkün mü?
Teşekkür ederim!Üreticinin bu cihaz için kodladığı son yazılımı sizinle paylaştım.
İşe yaradı, teşekkürlerÜreticinin bu cihaz için kodladığı son yazılımı sizinle paylaştım.
güncelleme yazılımı verildi. Bildirim çanını kontrol edin.
güncelleme yapamıyorum destek olursanız sevinirim
C source code was provided for compilation, but it didn't work anyway. However, create an empty folder, name it "mksquashfs," copy it to a USB flash drive (FAT32), unplug the TV, insert the flash drive into the TV, and if the service menu opens with menu+4+7+2+5, navigate to "usboperations" and press OK. Let's see if the TV profile files appear. If they do, compress them into a zip file and provide a link here for me to checkHI Please let me know or teach me how to download the full software
Hi Yoko I did not try to download the profile yet Do you think they will crash the system?
Güncelleme yazılımı verildi, bildirim çanını kontrol edin.Merhaba,
Regal TV için güncel versiyonu rica edebilir miyim?
Teşekkürler
Hocam merhaba netflix problemim var hangi yazılımı yüklesem düzelir yardımcı olabilirmisiniz.
güncelleme yazılımını bildirim yoluyla gönderdim. Yükleyip bilgi verin.
Hocam merhaba netflix problemim var hangi yazılımı yüklesem düzelir yardımcı olabilirmisiniz.