A
alcatraz09
Yeni Üye
- 20 Şub 2022
- 1
- 29
Kurtarma Yazılımına ihtiyacım var.
Her konuya aynı mesajı yazmayın! TV' deki problemi detaylı olarak anlatın!
Tnanks will tryYou have the files below. After reading, put the mksquashfs file and an empty downloadprofile.mb55 folder on the stick. I do not guarantee that it works. I have not worked with LINUX.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
v.3.3.8c svn:136062Yazılım indirebilmek için yapılması gerekenler
Kurtarma, Çekirdek yazılımları indirebilmek konu altına , Menü(home) 4725 ile servis menünü paylaşınız.
Yetkili arkadaşlar size indirmeniz gereken yazılımı bildirim yoluyla göndercektir.
Amacımız sizlere zorluk çıkarmak değil bilakis yanlış yazılım yüklenmesi sonucu televizyonlarınızın brick olmasını engellemektir.
Yazılım indirebilmek için yapılması gerekenler
Kurtarma, Çekirdek yazılımları indirebilmek konu altına , Menü(home) 4725 ile servis menünü paylaşınız.
Yetkili arkadaşlar size indirmeniz gereken yazılımı bildirim yoluyla göndercektir.
Amacımız sizlere zorluk çıkarmak değil bilakis yanlış yazılım yüklenmesi sonucu televizyonlarınızın brick olmasını engellemektir.
Söz konusu cihaz için güncelleme yazılımı bulunmuyor. Harici bir medya oynatıcı kullanın.v.3.3.8c svn:136062
smart özelliği için ilgili programı göndebilir misiniz
Yazılımlar kişiye özel verilmekte. Bu konunun 1. mesajini okuyun.Kaynaklar bölümünden hiçbir dosya indiremiyorum. Ekteki mesaj görünür.
Bu dosyalar olmaz ,benim işime yaramaz,tam yazılım lazım,spi dosyası olmazHi Unfortunately, I don't have the complete software for this board. On the net I found software only for SPI. I don't know how to download the profile of this board
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.SPI
These interfere with the operating system and cause it to crash.I believe it won't happen with these filesYou have the files below. After reading, put the mksquashfs file and an empty downloadprofile.mb55 folder on the stick. I do not guarantee that it works. I have not worked with LINUX.
link to mksquashfs
HI Please let me know or teach me how to download the full softwareBu dosyalar olmaz ,benim işime yaramaz,tam yazılım lazım,spi dosyası olmaz
These files are not of use to me, I need full software, not spi file
Hi Yoko I did not try to download the profile yet Do you think they will crash the system?These interfere with the operating system and cause it to crash.I believe it won't happen with these files
Ben elektronik tamircisiyim, servis menüsünün fotoğrafı her zaman bu kadar gerekli mi? Yazılımın tamamına değil, yalnızca çekirdeklere ihtiyacım var.Yazılımlar kişiye özel verilmekte. Bu konunun 1. mesajini okuyun.
sizi anlıyorum fakat ortadan tv olmadan yazılım isteyen yada donanım arızası olduğu halde yazılım talep eden onlarca kullanıcı var.Ben elektronik tamircisiyim, servis menüsünün fotoğrafı her zaman bu kadar gerekli mi? Yazılımın tamamına değil, yalnızca çekirdeklere ihtiyacım var.