cihazdaki yüklü olan sürümün görüntüsünü atın.Herşey orjinal arkadaki etiketi paylaşıyorum
![]()
Herşey orjinal arkadaki etiketi paylaşıyorum
![]()
Menü > Kurulum > İlk Kurulum Seçeneği ile TV' ye ilk kurulum yapın.Nasıl yapacağım bilmiyorum
Tv yavaşladı aşırı yavaş tepki veriyor sürüm mü eski anlamadım resimde sürümü mevcutNe için güncelleme yazılımı istediğinizi detaylıca aktarın. Ayrıca konunun ilk mesajını okuyun! TV' deki yazılım versiyonunu görmeden güncelleme yazılımı paylaşılamaz!
Şu anda en son sürümü kullanıyorsunuz.Tv yavaşladı aşırı yavaş tepki veriyor sürüm mü eski anlamadım resimde sürümü mevcut
![]()
Çalışan cihaza full yazılımı ne yapacaksınız? Zahmet olmazsa (Mesajdan olmuş gibi görünüyor.) yukarıda yazdığımı detaylı şekilde okuyun!Bari cihaz full yazılımı verinde yükle yeyim cihaza bir de cihaza farklı yazılımı yükle ye bilirmiyim mesela lg yazılımı veya başka bir yazılım
Ustam benim amacım menü vs değiştirmek değişiklik olsun istiyorum mesala bir regal menüsü veya bir başka tv menüsü yeni lensin istedimÇalışan cihaza full yazılımı ne yapacaksınız? Zahmet olmazsa (Mesajdan olmuş gibi görünüyor.) yukarıda yazdığımı detaylı şekilde okuyun!
Ben anlıyorum. Bu yüzden size de anlatmak istiyorum. Olmaz. Konunun detayını çok fazla bilmediğiniz için yukarıdaki şekilde izah ettim. Vestel TV LG olmaz, regal olmaz, android olmayan altyapı android olmaz. Bunu söylemeye çalışıyorum.Ustam benim amacım menü vs değiştirmek değişiklik olsun istiyorum mesala bir regal menüsü veya bir başka tv menüsü yeni lensin istedim