Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 19,359
Alıntı yaptığınız mesajımda nasıl yazılım isteyeceği açıkca yazıyor.40fb5050 10111627 yazılım alabilir miyim
Neden formata uymuyorsunuz.?
Alıntı yaptığınız mesajımda nasıl yazılım isteyeceği açıkca yazıyor.40fb5050 10111627 yazılım alabilir miyim
cihazı hiç sıfırlamayı denediniz mi.?yüklü olsa nolacak smart çalışmıyor internete girmiyor
40fb5050 10111627 yazılım alabilir miyim
Yazılım indirebilmek için yapılması gerekenler
Kurtarma, Çekirdek yazılımları indirebilmek konu altına , Menü(home) 4725 ile servis menünü paylaşınız.
Yetkili arkadaşlar size indirmeniz gereken yazılımı bildirim yoluyla göndercektir.
Amacımız sizlere zorluk çıkarmak değil bilakis yanlış yazılım yüklenmesi sonucu televizyonlarınızın brick olmasını engellemektir.
Ne için güncelleme yazılımı istediğinizi detaylıca aktarın. Ayrıca konunun ilk mesajını okuyun! TV' deki yazılım versiyonunu görmeden güncelleme yazılımı paylaşılamaz!Merhaba arkadaşlar vestel tv için en güncel yazılım arıyorum tv çalışıyor sadece uygulamalar da takılıyor
Nasıl yapacağım bilmiyorumcihazı hiç sıfırlamayı denediniz mi.?
cihazdaki yüklü olan sürümün görüntüsünü atın.Herşey orjinal arkadaki etiketi paylaşıyorum
Herşey orjinal arkadaki etiketi paylaşıyorum
Menü > Kurulum > İlk Kurulum Seçeneği ile TV' ye ilk kurulum yapın.Nasıl yapacağım bilmiyorum
Tv yavaşladı aşırı yavaş tepki veriyor sürüm mü eski anlamadım resimde sürümü mevcutNe için güncelleme yazılımı istediğinizi detaylıca aktarın. Ayrıca konunun ilk mesajını okuyun! TV' deki yazılım versiyonunu görmeden güncelleme yazılımı paylaşılamaz!