By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 14,804
Kumanda üzerinden veya tv üzerindeki tuştan çalıştırmayı deneyin çalışmıyor Işık sabit yanıyorsa tv yazılımı almaz.Evet
Evet kırmızı led
Evet kırmızı
Kumanda üzerinden veya tv üzerindeki tuştan çalıştırmayı deneyin çalışmıyor Işık sabit yanıyorsa tv yazılımı almaz.Evet
Evet kırmızı led
Evet kırmızı
upgrade_mb90.bin. Yazılımı yükledim YouTube çalışmıyorduMb96 Kurtarma yazılımı yok hiçbir zaman olmadı tv deki sorun nedir?
Ne yapabilirim kart mı değişmeliKumanda üzerinden veya tv üzerindeki tuştan çalıştırmayı deneyin çalışmıyor Işık sabit yanıyorsa tv yazılımı almaz.
sabit yanmıyor yanıp sönüyor ama VEstel Logosunda bekliyor.Kumanda üzerinden veya tv üzerindeki tuştan çalıştırmayı deneyin çalışmıyor Işık sabit yanıyorsa tv yazılımı almaz.
Tv etiket başka bir tv ye ait servis menü resimleri başka tv ye ait bu şekildeki yanlış bilgilere yazılım verilemez.benim tv içinde kurtarma yazılımı lazım !!!
Bu forumdan size hiç yazılım verilmemiş yanlış yazılım yüklemiş olabilirsiniz az önce de yazmıştım. Kumanda üzerinden veya tv üzerindeki tuştan çalıştırmayı deneyin çalışmıyor Işık sabit yanıyorsa tv yazılımı almaz. Ana kart değişecekupgrade_mb90.bin. Yazılımı yükledim YouTube çalışmıyordu
Ne yapabilirim kart mı değişmeli
Bu forumdan size hiç yazılım verilmemiş yanlış yazılım yüklemiş olabilirsiniz az önce de yazmıştım. Kumanda üzerinden veya tv üzerindeki tuştan çalıştırmayı deneyin çalışmıyor Işık sabit yanıyorsa tv yazılımı almaz. Ana kart değişecek
Tv etiket başka bir tv ye ait servis menü resimleri başka tv ye ait bu şekildeki yanlış bilgilere yazılım verilemez.
tv anakartı değişmiş olabilir mi.?aynı tv bu
arka kısım
servis menü
Peki Bu modele uyumlu youtube fix yazılım mevcut mu ??
yok üstteki fotoğraflar için sorduysanız hyr hiç servise gitmedi ! ne garanti nede normal tamir işlemi görmedi !tv anakartı değişmiş olabilir mi.?
seg yazılımı siz mi yuklediniz.yok üstteki fotoğraflar için sorduysanız hyr hiç servise gitmedi ! ne garanti nede normal tamir işlemi görmedi !
yok yazılım yüklenmedi ki cihaza zaten sağ alt köşede nedense aşırı ısınma oluyordu dün akşam açayım dedim tvyi vestel logosunda kalıyor led de mavi yanıp sönüyor kalıyor öyle.seg yazılımı siz mi yuklediniz.
tv youtube yi acıyor fakat youtube anasayfa da donuyor birde netflix yok bu yüzden güncel yazlıma hitiyacım varProblem nedir
Tv çalışıyorsa elleme bence, güncelleme ile geleceğini sanmıyorum, en iyisi ucuz yollu bir android box almandırtv youtube yi acıyor fakat youtube anasayfa da donuyor birde netflix yok bu yüzden güncel yazlıma hitiyacım var
40fb5050 10111627 yazılım alabilir miyimYazılım indirebilmek için yapılması gerekenler
Kurtarma, Çekirdek yazılımları indirebilmek konu altına , Menü(home) 4725 ile servis menünü paylaşınız.
Yetkili arkadaşlar size indirmeniz gereken yazılımı bildirim yoluyla göndercektir.
Amacımız sizlere zorluk çıkarmak değil bilakis yanlış yazılım yüklenmesi sonucu televizyonlarınızın brick olmasını engellemektir.