Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

tmm anladım ama kumanda calısmıyor yanı tv kumandayı algılamıyor suan da
By_Trol ustam. Uydusuz kartın yazılımı uydulu üzerine yüklenmiş. Geri getirmek için orijinal uydulu yazılımı verdik. Kumanda kodu uymadı sanırım, algılamıyor. Farklı kumanda denemek dışında yapılabilecek birşey var mıdır?

sanırım kumanda olmadan komut veremem
Evet. Bekleyin. Bu arada ilk kart değişiminde doğrudan sorunlu görüntüye müdahale etmiş olsaydık çok daha kolay olacaktı. Sanıyorum farketmişsinizdir.

tmm ben beklıyorum
Google translate:
Uzaktan kumanda etkinliği eksikliğinin çözülmesi(Tamam tuşu dahil) :
1. Flash belleği doğru BIN ile yeniden yazın
2. Önceden kaydedilmiş kodlara sahip programlanabilir bir uzaktan kumanda kullanırsınız.

Google translate:
Uzaktan kumanda etkinliği eksikliğinin çözülmesi(Tamam tuşu dahil) :
1. Flash belleği doğru BIN ile yeniden yazın
2. Önceden kaydedilmiş kodlara sahip programlanabilir bir uzaktan kumanda kullanırsınız.
???

tmm ben beklıyorum

17015438387625099563174203065652.jpg

Bu şekilde ters kaldi . Kumanda çalışmaz oldu ve görüntü alacalı bulacali

Son düzenleme:
youtube yükleniyor ekranında kaldığı için çekirdek yazılım indirmek istiyorum seg tv teşekkürler

WhatsApp-Image-2023-12-02-at-23.44.39.jpg

youtube yükleniyor ekranında kaldığı için çekirdek yazılım indirmek istiyorum seg tv teşekkürler

WhatsApp-Image-2023-12-02-at-23.44.39.jpg
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor yükledikten sonra sonucu yazın

Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor yükledikten sonra sonucu yazın
yazılımı başarılı bir şekilde yükledim televizyon açıldı youtube çalışıyor arayüz eskisinden farkı yok netflix yok sorunum düzeldi buda yeterli üst mesajlarda smart yeri sarı bir arayüz oluyordu bende olmadı

Edit: Sinyal yok diyor kanallarda onunla uğraşıyorum.
Edit 2: Sinyal sorunu devam ediyor

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt