tmm anladım ama kumanda calısmıyor yanı tv kumandayı algılamıyor suan da
sanırım kumanda olmadan komut verememtmm anladım ama kumanda calısmıyor yanı tv kumandayı algılamıyor suan da
ama yazılım yuklemeden once ok tusuna uzunca bastıgım da algıladı kumanda ıstersnız tekrar kurulum yapayım mı . kumandayı orada algılayacak mıtmm anladım ama kumanda calısmıyor yanı tv kumandayı algılamıyor suan da
Evet. Bekleyin. Bu arada ilk kart değişiminde doğrudan sorunlu görüntüye müdahale etmiş olsaydık çok daha kolay olacaktı. Sanıyorum farketmişsinizdir.sanırım kumanda olmadan komut veremem
Evet. Bekleyin. Bu arada ilk kart değişiminde doğrudan sorunlu görüntüye müdahale etmiş olsaydık çok daha kolay olacaktı. Sanıyorum farketmişsinizdir
tmm ben beklıyorumEvet. Bekleyin. Bu arada ilk kart değişiminde doğrudan sorunlu görüntüye müdahale etmiş olsaydık çok daha kolay olacaktı. Sanıyorum farketmişsinizdir.
Google translate:tmm ben beklıyorum
???Google translate:
Uzaktan kumanda etkinliği eksikliğinin çözülmesi(Tamam tuşu dahil) :
1. Flash belleği doğru BIN ile yeniden yazın
2. Önceden kaydedilmiş kodlara sahip programlanabilir bir uzaktan kumanda kullanırsınız.
tmm ben beklıyorum
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor yükledikten sonra sonucu yazınyoutube yükleniyor ekranında kaldığı için çekirdek yazılım indirmek istiyorum seg tv teşekkürler
![]()
Hocam birde bana çare olunYazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor yükledikten sonra sonucu yazın
Evet tv den usb operations yaptım ve sonuç bu
![]()
Gönderdiğiniz dosya orijinal dosyası mı Şimdi ben bunu mu yüklemem gerekiyorZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Şasenizin orijinal yazılımını yükleyin. Kumanda çalıştıktan sonra önceki şaseden aldığınız panel dosyasını yükleyin.
Konuyu anlamak için yazışmalarınızı okuyordumHocam birde bana çare olun
yazılımı başarılı bir şekilde yükledim televizyon açıldı youtube çalışıyor arayüz eskisinden farkı yok netflix yok sorunum düzeldi buda yeterli üst mesajlarda smart yeri sarı bir arayüz oluyordu bende olmadıYazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor yükledikten sonra sonucu yazın