mustfauslu
Yeni Üye
- 2 Ara 2023
- 2
- 20
youtube yükleniyor ekranında kaldığı için çekirdek yazılım indirmek istiyorum seg tv teşekkürler
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor yükledikten sonra sonucu yazınyoutube yükleniyor ekranında kaldığı için çekirdek yazılım indirmek istiyorum seg tv teşekkürler
Hocam birde bana çare olunYazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor yükledikten sonra sonucu yazın
Evet tv den usb operations yaptım ve sonuç bu
Gönderdiğiniz dosya orijinal dosyası mı Şimdi ben bunu mu yüklemem gerekiyorZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Şasenizin orijinal yazılımını yükleyin. Kumanda çalıştıktan sonra önceki şaseden aldığınız panel dosyasını yükleyin.
Konuyu anlamak için yazışmalarınızı okuyordum arizanotlari Üstat size yazılım verdi yapmanız gerekenleri yazdı uygulayıp sonucu yazın sorun devam ederse ilgileneceğim.Hocam birde bana çare olun
yazılımı başarılı bir şekilde yükledim televizyon açıldı youtube çalışıyor arayüz eskisinden farkı yok netflix yok sorunum düzeldi buda yeterli üst mesajlarda smart yeri sarı bir arayüz oluyordu bende olmadıYazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor yükledikten sonra sonucu yazın
Arayüz değişmeyecek YouTube açılacakyazılımı başarılı bir şekilde yükledim televizyon açıldı youtube çalışıyor arayüz eskisinden farkı yok netflix yok sorunum düzeldi buda yeterli üst mesajlarda smart yeri sarı bir arayüz oluyordu bende olmadı
selamlar, tvde profilo uygulamasına maalesef giremiyorum artık, tv ye yeni full sürüm atmam gerekiyor. yeni sürüm için yardımcı olursanız sevinirim. tv duvara monte olduğu icin düzgün cekemedim. foto buyutulunce okunaklı oluyor. tesekkur ederim.şimdi bu konunun ilk mesajinı okuyun sizden istenilen bilgilerini buraya yükleyin.
tv yaşadığınız problemide kısaca anlatın.
Bizde ne yapabiliriz bir bakalım.
Gönderdiğiniz dosya orijinal dosyası mı Şimdi ben bunu mu yüklemem gerekiyor
sımdı arızanotları hocaın verdıgı yaılımı yukledım . ama yıne aynı kumanda komuta etmıyor malesef. goruntu yıne ters ve kumlu bır ekran varKonuyu anlamak için yazışmalarınızı okuyordum arizanotlari Üstat size yazılım verdi yapmanız gerekenleri yazdı uygulayıp sonucu yazın sorun devam ederse ilgileneceğim.
verdıgınız yazılımı sımdı yukledım ılk kurulum ekranıı geldı kumanda yıne komuta etmıyor goruntu ters ve kurulum ekranından ılerleyemıyorumGönderdiğiniz dosya orijinal dosyası mı Şimdi ben bunu mu yüklemem gerekiyor
Gönderdiğiniz dosya orijinal dosyası mı Şimdi ben bunu mu yüklemem gerekiyor
Bu ne yazılımı gönderdiğiniz acabaBu yazılımı da yükleyin. Kumanda yine çalışmazsa şaseniz arızalıdır.
[URL ubu
Bu yazılımı da yükleyin. Kumanda yine çalışmazsa şaseniz arızalıdır.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Olduuu çok teşekkür ederim . Herseyi calisiyor.Bu yazılımı da yükleyin. Kumanda yine çalışmazsa şaseniz arızalıdır.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Bu ne yazılımı gönderdiğiniz acaba
Olduuu çok teşekkür ederim . Herseyi calisiyor.
fotoğraf ekliyorum .service menüde versiyon v.0.8.4 görünüyor. Acaba onuda yukseltebilirmiyiz.