Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 24,459
yazılımı verdim. Bildirimi canını kontrol edin.Son sürüme güncellemek istiyorum hocam. Forumda, V.3.7.6y sürümünde YouTube’un çalıştığı söyleniyor.
yazılımı verdim. Bildirimi canını kontrol edin.Son sürüme güncellemek istiyorum hocam. Forumda, V.3.7.6y sürümünde YouTube’un çalıştığı söyleniyor.
ilgine teşekkürler ama panel yazılımı atmak için menüye girmek lazım .ekran mavi kırmızı yeşil dönüş devam ediyor .sanırım ful yazılım gerekecek öyle umuyorumyazılımı verdim. Bildirimi canını kontrol edin.
senin cihazin full yazılımı arşivde yok.ilgine teşekkürler ama panel yazılımı atmak için menüye girmek lazım .ekran mavi kırmızı yeşil dönüş devam ediyor

"Software update failed" diyor hocam.yazılımı verdim. Bildirimi canını kontrol edin.
MB120 kurtarma yazılımı ne yazık ki yok.kurtarma yazılımı bulunur mu
başka flash bellekle deneyin."Software update failed" diyor hocam.
Yazılımı yükleme açıklamasını dikkatli okuyun uyguladığınızda yazılım yüklenecektir."Software update failed" diyor hocam.
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor yükledikten sonra sonucu yazın.seg tv panel yazılım sonrası mavi yeşil kırmızı döngüye girdi ne yapabilirim full yazılımı gnderen olura sevinirim
mudemir5566@gmail.com
![]()
maalesef olmadı sanırım usb yi görmüyor .talimatı harfiyen uyguladım . sabaha diğer usb de denicem inşallah olurYazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor yükledikten sonra sonucu yazın.
Full yazılım vermiştim.maalesef olmadı sanırım usb yi görmüyor .talimatı harfiyen uyguladım . sabaha diğer usb de denicem inşallah olur
teşekkürler az önce ikinci usb den denedim yine olmadıFull yazılım vermiştim.
İndirdiğiniz yazılımı silin düzenleme yaptım yetki verdim yazılımı tekrar idirin yükleyin sonucu yazın.maalesef olmadı sanırım usb yi görmüyor .talimatı harfiyen uyguladım . sabaha diğer usb de denicem inşallah olur
hemen denicemİndirdiğiniz yazılımı silin düzenleme yaptım yetki verdim yazılımı tekrar idirin yükleyin sonucu yazın.