Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 19,471
panel yazılımını niçin yüklediniz.?seg tv panel yazılım sonrası mavi yeşil kırmızı döngüye girdi ne yapabilirim full yazılımı gnderen olura sevinirim
mudemir5566@gmail.com
panel yazılımını niçin yüklediniz.?seg tv panel yazılım sonrası mavi yeşil kırmızı döngüye girdi ne yapabilirim full yazılımı gnderen olura sevinirim
mudemir5566@gmail.com
görüntü kalitesi düşüktü gelen misafirler hep aynı şeyi söylüyordupanel yazılımını niçin yüklediniz.?
aferimgörüntü kalitesi düşüktü gelen misafirler hep aynı şeyi söylüyordu
panel nosunun aynısını bulamadım farklı yükledim 120 mb den
güncelleme mi istiyorsunuz.
Yardımcı olur musunuz?
Son sürüme güncellemek istiyorum hocam. Forumda, V.3.7.6y sürümünde YouTube’un çalıştığı söyleniyor.güncelleme mi istiyorsunuz.
yazılımı verdim. Bildirimi canını kontrol edin.Son sürüme güncellemek istiyorum hocam. Forumda, V.3.7.6y sürümünde YouTube’un çalıştığı söyleniyor.
ilgine teşekkürler ama panel yazılımı atmak için menüye girmek lazım .ekran mavi kırmızı yeşil dönüş devam ediyor .sanırım ful yazılım gerekecek öyle umuyorumyazılımı verdim. Bildirimi canını kontrol edin.
senin cihazin full yazılımı arşivde yok.ilgine teşekkürler ama panel yazılımı atmak için menüye girmek lazım .ekran mavi kırmızı yeşil dönüş devam ediyor
"Software update failed" diyor hocam.yazılımı verdim. Bildirimi canını kontrol edin.
MB120 kurtarma yazılımı ne yazık ki yok.kurtarma yazılımı bulunur mu
başka flash bellekle deneyin."Software update failed" diyor hocam.