By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 14,842
Yazılımı yükleme açıklamasını dikkatli okuyun uyguladığınızda yazılım yüklenecektir."Software update failed" diyor hocam.
Yazılımı yükleme açıklamasını dikkatli okuyun uyguladığınızda yazılım yüklenecektir."Software update failed" diyor hocam.
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor yükledikten sonra sonucu yazın.seg tv panel yazılım sonrası mavi yeşil kırmızı döngüye girdi ne yapabilirim full yazılımı gnderen olura sevinirim
mudemir5566@gmail.com
maalesef olmadı sanırım usb yi görmüyor .talimatı harfiyen uyguladım . sabaha diğer usb de denicem inşallah olurYazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor yükledikten sonra sonucu yazın.
Full yazılım vermiştim.maalesef olmadı sanırım usb yi görmüyor .talimatı harfiyen uyguladım . sabaha diğer usb de denicem inşallah olur
teşekkürler az önce ikinci usb den denedim yine olmadıFull yazılım vermiştim.
İndirdiğiniz yazılımı silin düzenleme yaptım yetki verdim yazılımı tekrar idirin yükleyin sonucu yazın.maalesef olmadı sanırım usb yi görmüyor .talimatı harfiyen uyguladım . sabaha diğer usb de denicem inşallah olur
hemen denicemİndirdiğiniz yazılımı silin düzenleme yaptım yetki verdim yazılımı tekrar idirin yükleyin sonucu yazın.
Bu kadar sürede yazılım yüklenmiş olması lazım.hemen denicem
kusura bakma şimdi denedim olmadıBu kadar sürede yazılım yüklenmiş olması lazım.
Yazılımları yüklemeyi tekrar deneyin. Yükleme yaptığınız belleklerin boot sektörünü kontrol edin. gpt ise mbr yapın. Fat32 ile tekrar formatlayarak dosyaları kopyalayın. Eğer hatalı yazılım ile anakartın t-con ünitesine zarar verdiyseniz yine aynı test paterni gelir. Cihazın açılıp lvds kablolarının kontrolü gerekir.kusura bakma şimdi denedim olmadı
arkadaşlar usb bellek gpt idi arştırdım mbr yaptım verdiğiniz yazılımı talimatlara uygun sekilde denedim . olmadı . cihazı açıp lvds kablosu çıkarıp tekrar taktım değişen bir şey olmadı yardımlarınıza teşekkürler .Ayrıntı vermek istiyorum tv de test paterni devam ederken ses var kanal deişimi oluyor sesden anlıyorum bunuYazılımları yüklemeyi tekrar deneyin. Yükleme yaptığınız belleklerin boot sektörünü kontrol edin. gpt ise mbr yapın. Fat32 ile tekrar formatlayarak dosyaları kopyalayın. Eğer hatalı yazılım ile anakartın t-con ünitesine zarar verdiyseniz yine aynı test paterni gelir. Cihazın açılıp lvds kablolarının kontrolü gerekir.
Önemli not: Sota Başkan belirtmiş, bende altını çizme gereği duyuyorum. Panel yazılımları görüntü kalitesini İYİLEŞTİRMEZ, farklı panel yazılımı t-con ünitesinin farklı sinyalle çalışmasına sebep OLABİLİR, panel yazılımları ve paylaştığımız birçok yazılım (Mod kategorisindeki kullanıcı paylaşımı yapılan yazılımlar hariç) teknik seviyede cihazınızı düzeltmek üzere PAYLAŞILIR. Bundan dolayıdır ki cihazınızın tüm teknik bilgisi temin edildikten sonra uyumlu yazılım PAYLAŞILIR.
İşlemleri yaptıktan sonra bilgi verin.
Yazdığınız mesaja cevap bekleyin! Her konu altına mesaj yazmaya devam ederseniz SPAM yapmaktan uzaklaştırılırsınız!50uhl650 ye ait 17mb130s kurtarma yazılımı var mı?
aksam fotoları eklerım sagolun . umarım banada care olacaksınızUydulu kart uydurulabilir.
Hdmi için
1= Televizyonu çalıştırın
2= Görüntünün gelmesini bekleyin
3= Görüntü gelince kumanda üzerinden Menü (Home) 4725 Tuşlayın
4= Ekrana gelen menü resmini buraya ekleyin
5= Menüyü alta kaydırın alt meü resmini de buraya ekleyin.
aksam fotoları eklerım sagolun . umarım banada care olacaksınız