konunun 1.mesajinda ne yapmanız gerektiğini yazıyor.Merhabalar vestel 50u9400 mb130 v5 sürüm için güncelleme alabilir miyim rica etsem şimdiden teşekkürler.
MB95 kartlara ne yazık ki güncelleme yok.yazılım atmak istiyorum youtube acmıyo
Hesabınızı kontrol ettiğimde verilen yazılımı indirmediğinizi görebiliyorum.!verdiğiniz yazılımı indirdim fakat düzelme olmadı cihaz açılıyor seg yazısı geliyor ekran kararıyor ve seg yazısı gidiyor. panel kodu 17mb140 başka yapabileceğim birşey varmı hocam
Hesabınızı kontrol ettiğimde verilen yazılımı inhocam yanlış yazılımı indirdim sanırım yüklendi fınux yazıyor ama arka ışık gitti seg full yazılım diye indirdiğim zip 23428628 kusura bakmayın yanlış indirmiş olabilirim . nereden indirebilirim acaba ?dirmediğinizi görebiliyorum.!
Donanım orijinal mi değişen parça var mı?seri numarası ve versiyon bilgisini verdiğim televizyonumun görüntüsünde özellikle siyah fonlarda buzlanma oluyor. çözümüne yardımcı olur musunuz?
Konunun ilk mesajını okuyun.Vestel 40FA5050 yazılıma ihtiyacım var
Konunun ilk mesajını okuyun.merhaba dostlar 40fd5050 televizyonum kendine kendine bozuldu açılışta vestel logosu geliyor sonra tekrar kapanıyor full yazılım verebilir misiniz?
kusura bakmayın 7941930700037Konunun ilk mesajını okuyun.
forum içinde paylaşılmış linklerinden birini indirmiş olabilirsiniz.hocam yanlış yazılımı indirdim sanırım yüklendi fınux yazıyor ama arka ışık gitti seg full yazılım diye indirdiğim zip 23428628 kusura bakmayın yanlış indirmiş olabilirim . nereden indirebilirim acaba ?