Donanım orijinal mi değişen parça var mı?seri numarası ve versiyon bilgisini verdiğim televizyonumun görüntüsünde özellikle siyah fonlarda buzlanma oluyor. çözümüne yardımcı olur musunuz?
![]()
![]()
![]()
Konunun ilk mesajını okuyun.Vestel 40FA5050 yazılıma ihtiyacım var
Konunun ilk mesajını okuyun.merhaba dostlar 40fd5050 televizyonum kendine kendine bozuldu açılışta vestel logosu geliyor sonra tekrar kapanıyor full yazılım verebilir misiniz?
kusura bakmayın 7941930700037Konunun ilk mesajını okuyun.
forum içinde paylaşılmış linklerinden birini indirmiş olabilirsiniz.hocam yanlış yazılımı indirdim sanırım yüklendi fınux yazıyor ama arka ışık gitti seg full yazılım diye indirdiğim zip 23428628 kusura bakmayın yanlış indirmiş olabilirim . nereden indirebilirim acaba ?
linkteki sayfada kurulum talimat ve indirme linki bulunmakta.hocam yanlış yazılımı indirdim sanırım yüklendi fınux yazıyor ama arka ışık gitti seg full yazılım diye indirdiğim zip 23428628 kusura bakmayın yanlış indirmiş olabilirim . nereden indirebilirim acaba ?
orjinal. kendi kendine açılıp kapanma sorunu nedeniyle bir teknik arkadaşa götürmüştüm yazılım güncellemesi yaptı. ondan sonra böyle olduDonanım orijinal mi değişen parça var mı?
cihazın seri bilgisi okunaklı degil size zahmet buraya yazarmisiniz.orjinal. kendi kendine açılıp kapanma sorunu nedeniyle bir teknik arkadaşa götürmüştüm yazılım güncellemesi yaptı. ondan sonra böyle oldu
7029594 300171cihazın seri bilgisi okunaklı degil size zahmet buraya yazarmisiniz.
3 tane dosya indirmişim 24 saat bekleyin diyor 24 saat ne zaman dolar bilginiz var mı ?linkteki sayfada kurulum talimat ve indirme linki bulunmakta.
yazılımı indirilmeniz için yetki tanımlamasını yaptık.
yükledikten sonra sonucu bize bildirin.
seri numarası ve versiyon bilgisini verdiğim televizyonumun görüntüsünde özellikle siyah fonlarda buzlanma oluyor. çözümüne yardımcı olur musunuz?
![]()
![]()
![]()
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme açıklaması orada yazıyor sonucu yazın.orjinal. kendi kendine açılıp kapanma sorunu nedeniyle bir teknik arkadaşa götürmüştüm yazılım güncellemesi yaptı. ondan sonra böyle oldu
Verilen yazılım yüklendi fakat hala fınux markası geliyor ama ışık gidiyor net bakıldığında arka planda kurulum ekranı gözüküyor. Tekrar denedim şimdi ışık hızlı hızlı sürekli yanıyor. 20dk oldu.linkteki sayfada kurulum talimat ve indirme linki bulunmakta.
yazılımı indirilmeniz için yetki tanımlamasını yaptık.
yükledikten sonra sonucu bize bildirin.