slowfood
VIP
- 23 May 2022
- 7,878
Merhaba. Şu an mevcut bulunan en güncel yazılımı kullanıyorsunuz.Merhabalar hi-level tv'im için varsa güncel yazılımı paylaşabilir misiniz?
![]()
Merhaba. Şu an mevcut bulunan en güncel yazılımı kullanıyorsunuz.Merhabalar hi-level tv'im için varsa güncel yazılımı paylaşabilir misiniz?
![]()
Aynı mesajı birden fazla konuya yazarak SPAM yapmayın!merhaba yazılım alabilirmiyim?![]()
Youtube sertifika hatası veriyor resetlemek için kullanıcaktımAynı mesajı birden fazla konuya yazarak SPAM yapmayın!
En güncel sürüme sahipsiniz.
Yazılım indirmeyi sağlayamıyorum, bildirim çanında mesajımın Çekirdek yazılım bölümüne taşındığı belirtilmiş ancak yazılım versiyonunu indirmeye tıkladığımda paylaştığım ekran görüntüsü hatasını alıyorum. Çekirdek yazılım konusu TIKLA'yı seçtiğimde ise konunun baş sayfasına yöndendiriyor, dosya indir seçeneğini kullanamıyorum. Yazılımı nasıl indirebileceğimi anlatırsanız sevinirim.
![]()
Sertifika hatası TV yazılımından kaynaklanmıyor. Farklı zamanlarda servise tekrar erişimi deneyin.Youtube sertifika hatası veriyor resetlemek için kullanıcaktım
Tekrar yetki verildi. Yetki verilen dosyayı 24 saat içinde indirmezseniz yetkiniz kalkar. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.Cevap verebilecek kimse var mı ?
Rica ederiz.Güncellemeyi sağlıklı şekilde yaptım. Sorunun devam edip etmediğini ilk müsaitliğimde bildireceğim. Teşekkür ediyorum..
2 yıl önce yine bu forumdan Bi güncelleştirme alıp yüklemiştim. Yakın zamanda herhangi bir yükleme yapmadım. Yalnız son 20 gündür bu televizyonun, wewd uygulama menüsü ve ss-iptv uygulamasını aktif kullanıyordum ta ki bu arızayı verene kadar. Şimdi o uygulamaya giremiyorum. Paylaştığım security ekranı geliyor, back tuşuna basınca siyah ekranda sabit kalıyor. Hiçbir işlem yapılamıyor. Exit ten çıkana kadar. Sorun bu. Yardımcı olduğunuz(olacağınız) için teşekkür ederim.Görsellerde Kişisel Görsel, KVKK' na aykırı olabilecek konudan ayrı içerik bulunduğu için resminizi düzenleyip tekrar yükledim.
Söz konusu problem sertifika hatası. Marketle ilgili şu anda sunucu tarafından kaynaklanan bir sertifika sorunu bulunuyor. O yüzden bir süre bekleyin ve forumu takip edin. Farklı zamanlarda erişimi tekrar deneyin.
Ayrıca servis menüsünde cihazın 24 saattir (1 gün) açık olduğunu görüntülüyorum. Ancak Led BAR kaynaklı Mavi görünüm problemi var gibi görünmekte. Yakın zamanda yazılım yüklemesi gerçekleştirdiniz mi?
Sertifika sorunu portal ile üretici firma arasında çözümlenir son kullanıcının beklemekten başka yapacağı hiç bir işlem yoktur. Sorun düzelmiş olması lazım tekrar kontrol edin.2 yıl önce yine bu forumdan Bi güncelleştirme alıp yüklemiştim. Yakın zamanda herhangi bir yükleme yapmadım. Yalnız son 20 gündür bu televizyonun, wewd uygulama menüsü ve ss-iptv uygulamasını aktif kullanıyordum ta ki bu arızayı verene kadar. Şimdi o uygulamaya giremiyorum. Paylaştığım security ekranı geliyor, back tuşuna basınca siyah ekranda sabit kalıyor. Hiçbir işlem yapılamıyor. Exit ten çıkana kadar. Sorun bu. Yardımcı olduğunuz(olacağınız) için teşekkür ederim.