By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 15,253
Merhaba. fotoğraftaki televizyonun yazılımını gönderirmisiniz.
Merhaba. fotoğraftaki televizyonun yazılımını gönderirmisiniz.
konunun 1. mesaji okuyun ona göre yazılımı hallederiz.mb100 yazılım gönderir misiniz
Hocam zaten yıllardır takip edip defalarca yazılım indirip hatta mod yaptığım , profil aldığım , değiştirdiğim yer burası. Tekrar yazılım değişmek için linklere tıkladığımda istekte bulunmam gerekir diye bir hata aldım.İlk defa da böyle birşey yaşadım.Yeni mi bu? Bundan sonra bu şekilde indirme için talepte mi bulanacağız?konunun 1. mesaji okuyun ona göre yazılımı hallederiz.
Yanlış yazılım indirmeyi önlemek ve kısa süreli üye olup ne varsa toplayıp gidenleri önlemek için ihtiyacı olanlara donanım orijinal ise full yazılımı tv arka kapak etiket bilgisi resmine göre güncelleme yazılımını servis menü resmine göre yazılım indirme yetkisi veriyoruz.Hocam zaten yıllardır takip edip defalarca yazılım indirip hatta mod yaptığım , profil aldığım , değiştirdiğim yer burası. Tekrar yazılım değişmek için linklere tıkladığımda istekte bulunmam gerekir diye bir hata aldım.İlk defa da böyle birşey yaşadım.Yeni mi bu? Bundan sonra bu şekilde indirme için talepte mi bulanacağız?
mrb . emeklerınıze saglıkYanlış yazılım indirmeyi önlemek ve kısa süreli üye olup ne varsa toplayıp gidenleri önlemek için ihtiyacı olanlara donanım orijinal ise full yazılımı tv arka kapak etiket bilgisi resmine göre güncelleme yazılımını servis menü resmine göre yazılım indirme yetkisi veriyoruz.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
full yazılım yükleme anlatım;tıklayınız
selamlar, bende techwood tv var le32s278h, tv açılıyor logo geliyor ve kapanıyor, usb ile yazılım güncellemeyi deneyeceğim ama elimde dosya yok bu link silinmiş, yazılımın güncelini veyahut eskisini bulamıyorum yardımcı olabilir misiniz acaba, teşekkürlerZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
full yazılım yükleme anlatım;tıklayınız
teşekkürlerTelevizyon (mb82s) şikayeti kendiliğinden tamamen kapanıp açılmayı tekrarlaması, Besleme ve Aydınlatmanın sağlamlığı test edildi, kumanda gözü ve ekran bağlı değilkende kapanıp açılıyor, geriye anakart sorunları ile uğraşmak kaldı, yazılım arıyordum burada yazılım verilmiş, Teşekkürler..
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor
ürün vestel ssip tvde canlı yayınlarda ses var görüntü yok 2.45 sürümü sorunu çözüyor diye duydum en uygun yazılıma ihtiyacım var tesekkürler
ürün vestel ssip tvde canlı yayınlarda ses var görüntü yok 2.45 sürümü sorunu çözüyor diye duydum en uygun yazılıma ihtiyacım var tesekkürler
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor.selamlar, bende techwood tv var le32s278h, tv açılıyor logo geliyor ve kapanıyor, usb ile yazılım güncellemeyi deneyeceğim ama elimde dosya yok bu link silinmiş, yazılımın güncelini veyahut eskisini bulamıyorum yardımcı olabilir misiniz acaba, teşekkürler
Uydulu kart uydurulabilir.mb82s kartım var hdmı sınyalını almıyor ne yapmam gerek. aynı karttan bulsam takınca duzelırmı yoksa yazılım vb bısey yapmam gereklı mı .. yardımcı olabıılırmısınız
mrb . emeklerınıze saglık
mb82s kartım var 22 ınc ,
hdmı sınyalını almıyor ne yapmam gerek. aynı karttan bulsam takınca duzelırmı yoksa yazılım vb bısey yapmam gereklı mı .. yardımcı olabıılırmısınız.
bırde benım kartta dahılı uydu yok , uydu alıcılı bır kart taksam calısır mı harıcı bır uydu alıcısı kullanmak ıstemıyorum artık
teşekkürler yükledim sonuç başarılıYazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor