mb82s kartım var hdmı sınyalını almıyor ne yapmam gerek. aynı karttan bulsam takınca duzelırmı yoksa yazılım vb bısey yapmam gereklı mı .. yardımcı olabıılırmısınız
mb82s kartım var 22 ınc ,
hdmı sınyalını almıyor ne yapmam gerek. aynı karttan bulsam takınca duzelırmı yoksa yazılım vb bısey yapmam gereklı mı .. yardımcı olabıılırmısınız.
bırde benım kartta dahılı uydu yok , uydu alıcılı bır kart taksam calısır mı harıcı bır uydu alıcısı kullanmak ıstemıyorum artık
mrb . emeklerınıze saglıkYanlış yazılım indirmeyi önlemek ve kısa süreli üye olup ne varsa toplayıp gidenleri önlemek için ihtiyacı olanlara donanım orijinal ise full yazılımı tv arka kapak etiket bilgisi resmine göre güncelleme yazılımını servis menü resmine göre yazılım indirme yetkisi veriyoruz.
mb82s kartım var 22 ınc ,
hdmı sınyalını almıyor ne yapmam gerek. aynı karttan bulsam takınca duzelırmı yoksa yazılım vb bısey yapmam gereklı mı .. yardımcı olabıılırmısınız.
bırde benım kartta dahılı uydu yok , uydu alıcılı bır kart taksam calısır mı harıcı bır uydu alıcısı kullanmak ıstemıyorum artık