Tv yazılımı güncelSelamlar
Regal tv aldım. görüntüsü güzel değil.
Bilgileri aşağıdaki resimde yazılıdır.
Güncel yazılım varmı?
Ekranı IPS mi VA mı?
Yardımcı olusanız sevinirim.
Teşekkür ederim
Bana da cevap verebilir misiniz? MB130 Carbon V3. 62. 49. 0 indirmek istiyorum. Birkaç yorum önce yazılım bilgimi ve cihaz seri numaramın olduğu kağıdın görüntüsünü atmıştım.Tv yazılımı güncel
Yazılımı istediğiniz tv atmaca grubuna ait yani vestel üretimi değil.HL55UIL402/0216 V0.00 yazılımın indiremiyorum biri bana indirilen dosyayı atabilir mi https://tavsiyeforumu.com/kaynaklar/hl55uil402-0216.1418/
Üzgünüm yardımcı olabilecek birini arıyordum rica etsem yardımcı olabilir misiniz indiremedimYazılımı istediğiniz tv atmaca grubuna ait yani vestel üretimi değil.
konu başlığından da anlayacağın üzere bu konu vestel üretimi cihazlara yonelik başlık
ayrıca bu saatte insanlar iştirahat halinde önüne gelen konunun altına indiremiyorum biri bana atsın demeye devam edersen hesabını kapatırım.
linkteki konuya tv yaşadıgınız sorunu model ve panel bilgisini yazin.Üzgünüm yardımcı olabilecek birini arıyordum rica etsem yardımcı olabilir misiniz indiremedim
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor.Bana da cevap verebilir misiniz? MB130 Carbon V3. 62. 49. 0 indirmek istiyorum. Birkaç yorum önce yazılım bilgimi ve cihaz seri numaramın olduğu kağıdın görüntüsünü atmıştım.
Öncelik kendi işimiz bizlerde esnafız arta kalan zamanlarda burada yardımcı oluyoruz.Neden kimse yardımcı olmuyor? 3 gündür bekliyorum. Yazılım indirecektim indirme talebinde bulunun dedi, iki link verdi birine yazdım; panel bilgisi ve cihaz seri no yazan kağıdı attım ama hâlâ cevap verilmedi.