güncel yazılım verildi.
Merhabalar, Hilevel MB 230 cihazıma son core yazılımı verebilir misiniz? Teşekkürler
Öncelikle bağırmadan (Küçük harfle) yazmalısınız. Hata vermiyor aslında nasıl yapılacağını anlatıyor ama ben tekrar yönlendireyim.
Konunun ilk mesajını OKUYUN! Gerekli bilgileri GÖRSEL olarak paylaşın! TV' deki problemi ya da güncelleme isteğinin ne için olduğunu detaylı şekilde YAZIN!
Öncelikle bağırmadan (Küçük harfle) yazmalısınız. Hata vermiyor aslında nasıl yapılacağını anlatıyor ama ben tekrar yönlendireyim.
Konunun ilk mesajını OKUYUN! Gerekli bilgileri GÖRSEL olarak paylaşın! TV' deki problemi ya da güncelleme isteğinin ne için olduğunu detaylı şekilde YAZIN!
Ben mesajınızı düzenleyin, TV' deki problemi yazın diyorum, siz hala dosya sistemimizde bir problem varmış gibi yanıt veriyorsunuz. TV' deki problemi, yazılımın neden gerekli olduğunu yazın. Bu bilgileri vermeden hiçbir yazılıma ulaşamazsınız!
s.a. üstad öncelikle kolay gelsin , vestel 32hb5000mb140 anakart var,yazılım indiremiyorum buna ,bana nasıl yardımcı olabilirsiniz?anlayışınız için şimdiden teşekkürler.
linke tıkladığımda bu şekilde hata veriyor, beni yönlendirirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.
Şu linki doğru mudur hocam?verildi
Mesajı ilk yazdığınız konuda cevap bekleyin. Farklı konulara aynı mesajı yazmaya devam ederseniz SPAM yapmaktan uzaklaştırılacaksınız! Hocam kusura bakmayın. Amacım yardım edebilecek birini bulmak sadece.
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin talimatı uygulayın.
merhabalar. son sürüm yazılımı verebilir misiniz?
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatını uygulayın.Merhaba. Tv arada kapanıp yeniden açılıyor. Yazılım güncelleme ile düzelir mi?
teşekkürlerYazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatını uygulayın.
Rica ederim.teşekkürler