Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

K Çevrimdışı

konukemre

Yeni Üye
13 Eki 2023
3
34
çok teşekkürler emeğinize sağlık sonucu bildireceğim

Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor yükleme sonrası sonucu yazın.
çok teşekkürler emeğinize sağlık sonucu bildireceğim

Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor yükleme sonrası sonucu yazın.
harika oldu hocam ellerinize sağlık çokta güzel oldu basit seri bi şekilde yönergeleri uygulayarak yükledim.

Son düzenleme:
S Çevrimdışı

sorunadam 

Aktif Üye
1 May 2023
98
42
Merhaba. Bu Tv için güncel yazılım var mıdır?

IMG_8221.jpg

R Çevrimdışı

radko

Yeni Üye
7 Şub 2022
45
32
kısaca dosya sistemidir.

örneğin flash bellege 4gb üzerinde film veya dosya atmak istediğiniz formatı fat32 atamazsınız
çünkü desteklemez bu noktada ntfs devreye girer çok daha büyük dosyaları atabilirsiniz.

yerinizde olsam cihazı güncellemezdim.
Peki neden güncellememi önermiyorsun hocam açar mısın biraz ?

Z Çevrimdışı

zulfo0

Yeni Üye
14 Eki 2023
3
42
IMG_0340.jpg
Hocam bu anakart bozuk bire bir aynısını bulamadım buna uygun yazılım gerektirmeden çalışacak tam uyumlu ana kart tavsiyesi varmı

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
IMG_0340.jpg
Hocam bu anakart bozuk bire bir aynısını bulamadım buna uygun yazılım gerektirmeden çalışacak tam uyumlu ana kart tavsiyesi varmı
Mesajı ilk yazdığınız konuda cevap bekleyin. Farklı konulara aynı mesajı yazmaya devam ederseniz SPAM yapmaktan uzaklaştırılacaksınız!

S Çevrimdışı

syusuferdem

Yeni Üye
14 Eki 2023
2
34
MB82 TV' de yazılım güncelleme ile fark edilir herhangi bir değişiklik olmaz. O yüzden güncelleme yazılımı yüklemeyin.
üzücü. eski de olsa yeni özellikler katabilirim belki diye düşünmüştüm. internetten bulup 1.3.7 sürümünü yükledim gerçekten görsel bir farklılık göremedim ama sanırım azıcık hızlandı.

Geri
Üst Alt