Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

çok teşekkürler emeğinize sağlık sonucu bildireceğim

Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor yükleme sonrası sonucu yazın.

Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor yükleme sonrası sonucu yazın.
harika oldu hocam ellerinize sağlık çokta güzel oldu basit seri bi şekilde yönergeleri uygulayarak yükledim.

Son düzenleme:

harika oldu hocam ellerinize sağlık çokta güzel oldu basit seri bi şekilde yönergeleri uygulayarak yükledim.
Rica ederim. 🙏

Merhaba. Bu Tv için güncel yazılım var mıdır?

IMG_8221.jpg
TV arka etiket görselini de paylaşın.

kısaca dosya sistemidir.

örneğin flash bellege 4gb üzerinde film veya dosya atmak istediğiniz formatı fat32 atamazsınız
çünkü desteklemez bu noktada ntfs devreye girer çok daha büyük dosyaları atabilirsiniz.

yerinizde olsam cihazı güncellemezdim.
Peki neden güncellememi önermiyorsun hocam açar mısın biraz ?

Peki neden güncellememi önermiyorsun hocam açar mısın biraz ?
Dosya sistemi algılama değişeceği için bazı usb birimleri cihazınız tanımayacak. Ekstra yöntem gerekecek.

IMG_0340.jpg
Hocam bu anakart bozuk bire bir aynısını bulamadım buna uygun yazılım gerektirmeden çalışacak tam uyumlu ana kart tavsiyesi varmı

Duvara monte olduğu için elim girmiyor. Şu kurtarır mı?

IMG_8225.jpg
Farklı bir kaynaktan yazılım yüklediniz mi? TV' niz Vestel Ancak yazılım titanium görünüyor. Ayrıca bu bilgiler etiket bilgileri ile eşleşmeyebilir. Etiket görseli ile bilgileri kontrol etmeliyiz.

IMG_0340.jpg
Hocam bu anakart bozuk bire bir aynısını bulamadım buna uygun yazılım gerektirmeden çalışacak tam uyumlu ana kart tavsiyesi varmı
Mesajı ilk yazdığınız konuda cevap bekleyin. Farklı konulara aynı mesajı yazmaya devam ederseniz SPAM yapmaktan uzaklaştırılacaksınız!

MB82 TV' de yazılım güncelleme ile fark edilir herhangi bir değişiklik olmaz. O yüzden güncelleme yazılımı yüklemeyin.
üzücü. eski de olsa yeni özellikler katabilirim belki diye düşünmüştüm. internetten bulup 1.3.7 sürümünü yükledim gerçekten görsel bir farklılık göremedim ama sanırım azıcık hızlandı.

üzücü. eski de olsa yeni özellikler katabilirim belki diye düşünmüştüm. internetten bulup 1.3.7 sürümünü yükledim gerçekten görsel bir farklılık göremedim ama sanırım azıcık hızlandı.
Farklı kaynaklardan yazılım yüklemeye çalışırken bu yüzden TV çalışmaz hale gelirse o zaman uyarımızı hatırlarsınız. Smart özelliği olmayan, TKGS bile bulunmayan bir anakartta yapılabilecek çok fazla birşey yok.

Merhaba acaba alttaki yazılım için güncel bir sürüm var mı ?

PHOTO-2023-10-05-18-17-01.jpg
PHOTO-2023-10-05-13-57-03.jpg

Merhaba acaba alttaki yazılım için güncel bir sürüm var mı ?

PHOTO-2023-10-05-18-17-01.jpg
PHOTO-2023-10-05-13-57-03.jpg
Güncelleme yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.

Geri
Üst Alt