Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

slowfood Çevrimdışı
23 May 2022
7,878
Merhabalar hi-level tv'im için varsa güncel yazılımı paylaşabilir misiniz?

20231026_134912.jpg
Merhaba. Şu an mevcut bulunan en güncel yazılımı kullanıyorsunuz.

M Çevrimdışı

Metarik

Yeni Üye
24 Eki 2023
4
38
Cevap verebilecek kimse var mı ?
Yazılım indirmeyi sağlayamıyorum, bildirim çanında mesajımın Çekirdek yazılım bölümüne taşındığı belirtilmiş ancak yazılım versiyonunu indirmeye tıkladığımda paylaştığım ekran görüntüsü hatasını alıyorum. Çekirdek yazılım konusu TIKLA'yı seçtiğimde ise konunun baş sayfasına yöndendiriyor, dosya indir seçeneğini kullanamıyorum. Yazılımı nasıl indirebileceğimi anlatırsanız sevinirim. :)

Hata2cddcb1a03e71bc8.jpg

E Çevrimdışı

exper53

Yeni Üye
27 Eyl 2020
12
51
Görsellerde Kişisel Görsel, KVKK' na aykırı olabilecek konudan ayrı içerik bulunduğu için resminizi düzenleyip tekrar yükledim.

Söz konusu problem sertifika hatası. Marketle ilgili şu anda sunucu tarafından kaynaklanan bir sertifika sorunu bulunuyor. O yüzden bir süre bekleyin ve forumu takip edin. Farklı zamanlarda erişimi tekrar deneyin.

Ayrıca servis menüsünde cihazın 24 saattir (1 gün) açık olduğunu görüntülüyorum. Ancak Led BAR kaynaklı Mavi görünüm problemi var gibi görünmekte. Yakın zamanda yazılım yüklemesi gerçekleştirdiniz mi?
2 yıl önce yine bu forumdan Bi güncelleştirme alıp yüklemiştim. Yakın zamanda herhangi bir yükleme yapmadım. Yalnız son 20 gündür bu televizyonun, wewd uygulama menüsü ve ss-iptv uygulamasını aktif kullanıyordum ta ki bu arızayı verene kadar. Şimdi o uygulamaya giremiyorum. Paylaştığım security ekranı geliyor, back tuşuna basınca siyah ekranda sabit kalıyor. Hiçbir işlem yapılamıyor. Exit ten çıkana kadar. Sorun bu. Yardımcı olduğunuz(olacağınız) için teşekkür ederim.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
16,915
2 yıl önce yine bu forumdan Bi güncelleştirme alıp yüklemiştim. Yakın zamanda herhangi bir yükleme yapmadım. Yalnız son 20 gündür bu televizyonun, wewd uygulama menüsü ve ss-iptv uygulamasını aktif kullanıyordum ta ki bu arızayı verene kadar. Şimdi o uygulamaya giremiyorum. Paylaştığım security ekranı geliyor, back tuşuna basınca siyah ekranda sabit kalıyor. Hiçbir işlem yapılamıyor. Exit ten çıkana kadar. Sorun bu. Yardımcı olduğunuz(olacağınız) için teşekkür ederim.
Sertifika sorunu portal ile üretici firma arasında çözümlenir son kullanıcının beklemekten başka yapacağı hiç bir işlem yoktur. Sorun düzelmiş olması lazım tekrar kontrol edin.

R Çevrimdışı

ruffles53

Yeni Üye
5 May 2020
5
32
televizyonumun sürümü (ronesans) (v.0.1.33.11) (mb100) (1.5GB) bunu güncellemek istiyorum hangi sürümü önerirsiniz? en güncelini indirmeye çalıştım, talep etmelisiniz diye hata verdi.

Geri
Üst Alt