Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

Güncelleme yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.

Not: Kablosuz ağda bahsettiğiniz arıza wireless kart ya da kablosundan kaynaklanır. Donanım kaynaklıdır. Yazılım ile düzelmeme ihtimali yüksektir.
Güncellemeyi yükledim ama ekran paylaşımı ve kablosuz ağa bağlanma gelmedi. TV 49UD8400

Böyle olmaz. Konunun ilk mesajını okuyun. Gerekli bilgileri görsel olarak paylaşın. Ayrıca eğer Led Bar arızası olan TV için yazılımı istiyorsanız güncelleme yazılımı söz konusu probleme çözüm üretmez. Bilginize...
usta link acilmadi

seg-tvdd54fecd7e24cb17.jpg
segtvc846cbf883f67f4c.jpg

Merhabalar, yazılım güncelleme verir misiniz?

tamamdır teşekkürler

Güncellemeyi yükledim ama ekran paylaşımı ve kablosuz ağa bağlanma gelmedi. TV 49UD8400
Yukarıda yazdığım mesajı TAMAMEN okuyun. Problem yazılım kaynaklı değil. Donanım arızalı.

Konunun ilk mesajını OKUYUN! Gerekli bilgileri GÖRSEL olarak paylaşın! Yazılıma neden ihtiyaç olduğunu yazın! Başkasına yazılmış mesajı alıntılayıp link aramayın!
ustam yeni oldugum icin hata olabilir lutfen mazur gorun

Merhaba güncel bir versiyonu var mı acaba.

IMG-20230921-WA0000.jpg

seri-no725ca6b81b3cf4e3.jpg
yazilim-vers.jpg

Merhaba,
Bazen bağlantı sorunları yaşıyorum. Güncel yazılım varsa verir misiniz ?
Teşekkürler.

Probleminizi DETAYLI olarak paylaşın!
Youtube açılıyor küçük videolar görünüyor ancak açmaya çalıştığımda ekran siyah video oynatılamıyor. Bazen wifi görmüyor fişi çekip taktığımda tekrar geliyor.
Laptop tan kablosuz ekran olarak bağlanmak istediğimde zaman zaman bağlantı sorunu yaşıyorum.

Geri
Üst Alt