Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

S Çevrimdışı

Samet46

Yeni Üye
3 Tem 2023
25
32
Öncelikle TV garanti dahilinde olduğu için yazılım yüklemeyle sorun yaşama riskini almayalım derim. İkinci olarak android tabanlı tüm cihazlarda ilk açılışta sistem dosyalarının düzenlenmesi ve açılış komutlarının yerine gelmesi için belirli bir süre gerekir. Dolayısıyla aslında bu bir hata değil. Smart özellikli TV' lerde bu boot sekansı dediğimiz giriş aşaması bu derece detaylı olmadığı için benzeri bir gecikme ya da donma olmaz. Hatta bu sorunların yaşanmaması için android tabanlı TV' lerde tamamen kapanma yerine kapatma tuşuna bastığınızda derin uyku moduna geçer. TV açıldıktan 1-2 dakika sonra bu problemler devam ediyor mu?
İlk açılma anındakini anlayabiliyorum.Sonuçta elektronik bir cihaz.Fakat bu sorunu tv izlerken yapıyor.Dün youtube izlerken sesi kıstıgımda tepki vermedi bir süre.Daha sonra bekleyip tekrar denediğimde anında işlem yaptı.İzlerken yapıyor yani hocam.

C Çevrimdışı

can_elk

Yeni Üye
26 May 2018
38
36
110c8ca9f4f4762ca2a.jpg

dostlar 17mb110 için güncelleme yazılımı indirebilmek için yetki verir misiniz

C Çevrimdışı

can_elk

Yeni Üye
26 May 2018
38
36
kusura bakmayın eksik bilgi verdim bana titanyum değilde carbon lazım kart değişimi yaptım taktığım kart vestel carbon verirseniz sevinirim

Geri
Üst Alt