slowfood
Moderatör
- 23 May 2022
- 7,881
Konunun ilk mesajını OKUYUN! Gerekli bilgileri GÖRSEL olarak paylaşın!Merhaba mb100 son surum çekirdek yazılım lütfen teşekkür ederim şimdiden.
Konunun ilk mesajını OKUYUN! Gerekli bilgileri GÖRSEL olarak paylaşın!Merhaba mb100 son surum çekirdek yazılım lütfen teşekkür ederim şimdiden.
Konunun ilk mesajını OKUYUN! Gerekli bilgileri GÖRSEL olarak paylaşın! Yazılıma neden ihtiyacınız olduğunu yazın!Yazılım indirmek için yazıyorum
Güncel yazılım indirmek için...Konunun ilk mesajını OKUYUN! Gerekli bilgileri GÖRSEL olarak paylaşın! Yazılıma neden ihtiyacınız olduğunu yazın!
Güncelleme yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.Güncel yazılım indirmek için...
Merhaba efendim Arçelik tv şöyle bir sorun ile karşı karşıyayız yardımcı olabilir misiniz çok teşekkür ederimTv arka kapak etiket resmini buraya ekleyin.
Donanımsal değişiklik yapıldı mı yapıldıysa uyumsuzluk var fakat yazılım ile düzelebilecek gibi görünüyor yazılım bulmalısınız.Merhaba efendim Arçelik tv şöyle bir sorun ile karşı karşıyayız yardımcı olabilir misiniz çok teşekkür ederim
Güncelleme yazılımı verildi. Sonucu bildirin.
bazı uygulamalar çalışmıyor. örneğin Tivibu Go uygulaması artık açılmıyor. yazılım indirmek istiyorum
Geçmiş mesajlarınız kontrol edildi. 2 Temmuzda yine yazılım istemişsiniz ve forum kurallarını, yazılım isterken paylaşılması gereken görselleri, bilgileri biliyorsunuz. Arşiv yapmak için, yedekte bulunsun diye yazılım paylaşmıyoruz. Bir daha gerekli bilgileri paylaşmadan yazılım isteğinde bulunursanız üyeliğiniz askıya alınacaktır.güncellemek istiyorum güncel sürümünü kullanmak istiyorum sadece
Yazılımı nereden temin ettiniz?mb110 led tv yazılım yüklemesi yapdıktan sonra tv reset yapıyor. ne yapmam lazım bilgi verirseniz memnun olurum