Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

H Çevrimdışı

hiper0606

Yeni Üye
24 Eyl 2023
1
35
Öncelikle doğru yere mi yazıyorum bilmiyorum şimdiden kusura bakmayın. SSIPTV izlerken Ses var Görüntü yok. Ekran ayarlarına girildiğinde "Pixellence Demo" için OK tuşuna basıldığında Ekran 2ye bölünüyor. Sol Tarafta "pixellence kapalı yazıyor ve bulunduğu kanalın görüntüsü geliyor. Sağ tarafta ise "pixellence açık yazıyor ve ekran sim siyah oluyor. Güncelleme ile düzelir mi düzelmez mi bilmiyorum.

Bu hatanın yazılım güncellemesiyle düzelebileceği söylendi. S/n ve diğer bilgilerin resmini ekledim. Yükseltme konusunda yardımcı olabilir misiniz?

WhatsApp-Image-2023-09-24-at-00.15.26.jpg
WhatsApp-Image-2023-09-24-at-00.22.48.jpg

Son düzenleme:
By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
15,026
Öncelikle doğru yere mi yazıyorum bilmiyorum şimdiden kusura bakmayın. SSIPTV izlerken Ses var Görüntü yok. Ekran ayarlarına girildiğinde "Pixellence Demo" için OK tuşuna basıldığında Ekran 2ye bölünüyor. Sol Tarafta "pixellence kapalı yazıyor ve bulunduğu kanalın görüntüsü geliyor. Sağ tarafta ise "pixellence açık yazıyor ve ekran sim siyah oluyor. Güncelleme ile düzelir mi düzelmez mi bilmiyorum.

Bu hatanın yazılım güncellemesiyle düzelebileceği söylendi. S/n ve diğer bilgilerin resmini ekledim. Yükseltme konusunda yardımcı olabilir misiniz?

WhatsApp-Image-2023-09-24-at-00.15.26.jpg
WhatsApp-Image-2023-09-24-at-00.22.48.jpg
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme açıklaması orada yazıyor uygulayınız.

K Çevrimdışı

KemalBey

Yeni Üye
24 Eyl 2023
2
40
güncelleme yazılımı verdim. Yükleyip bilgi verin.
yükledim, teşekkür ederim artık youtube açılıyor ve çalışıyor ama kumandadan birşeyler yazıp seçmek inanılmaz zor takılıyor, atlıyor vs. fakat telefondan video seçip aktararak izlersek sorun yok. bu durumu da tv nin yeteneğine bırakıyorum, sanırım eski tv miz günümüz teknolojisine bu kadar uyum sağlayabiliyor, hiç açılmamasından iyidir, hızlı cevabınız ve ilginiz için tekrar teşekkür ederim.

Geri
Üst Alt