slowfood
Moderatör
- 23 May 2022
- 7,881
Wi fi çalışıyor mu? TV wifi ile mi bağlı?forumdan tv versiyon resmini gönderdikten sonra indirim güncelledim. güncelleme yapalı yaklaşık 1 ay olacak ama iki gündür tv kendiliğinden kapanıp açılyor.
Wi fi çalışıyor mu? TV wifi ile mi bağlı?forumdan tv versiyon resmini gönderdikten sonra indirim güncelledim. güncelleme yapalı yaklaşık 1 ay olacak ama iki gündür tv kendiliğinden kapanıp açılyor.
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme açıklaması orada yazıyor uygulayınız.Öncelikle doğru yere mi yazıyorum bilmiyorum şimdiden kusura bakmayın. SSIPTV izlerken Ses var Görüntü yok. Ekran ayarlarına girildiğinde "Pixellence Demo" için OK tuşuna basıldığında Ekran 2ye bölünüyor. Sol Tarafta "pixellence kapalı yazıyor ve bulunduğu kanalın görüntüsü geliyor. Sağ tarafta ise "pixellence açık yazıyor ve ekran sim siyah oluyor. Güncelleme ile düzelir mi düzelmez mi bilmiyorum.
Bu hatanın yazılım güncellemesiyle düzelebileceği söylendi. S/n ve diğer bilgilerin resmini ekledim. Yükseltme konusunda yardımcı olabilir misiniz?
Televizyon çalışıyorken kumanda üzerinden menü 4725 tuşlayın ekrana gelen menü resmini buraya ekleyin televizyonun arkasındaki kapak etiketini de buraya ekleyin.mb110 led tv yazılım yüklemesi yapdıktan sonra tv reset yapıyor. ne yapmam lazım bilgi verirseniz memnun olurum
güncelleme yazılımı verdim. Yükleyip bilgi verin.
youtube çalışmıyor, bu sorunu çözmek için buradayım.
Televizyon çalışıyorken kumanda üzerinden menü 4725 tuşlayın ekrana gelen menü resmini buraya ekleyin televizyonun arkasındaki kapak etiketini de buraya ekleyin.
evet wifi bağlantısı var.Wi fi çalışıyor mu? TV wifi ile mi bağlı?
Resim yüklemede sorun yok farklı bir resim upload sitesine yükleyip linkini buraya yazabilirsiniz.resim yüklenmiyor hata veriyor
evet wifi bağlantısı var.
Resim yüklemede sorun yok farklı bir resim upload sitesine yükleyip linkini buraya yazabilirsiniz.
En son sürümü yüklemişsiniz donanımsal sorun vardır .Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
yükledim, teşekkür ederim artık youtube açılıyor ve çalışıyor ama kumandadan birşeyler yazıp seçmek inanılmaz zor takılıyor, atlıyor vs. fakat telefondan video seçip aktararak izlersek sorun yok. bu durumu da tv nin yeteneğine bırakıyorum, sanırım eski tv miz günümüz teknolojisine bu kadar uyum sağlayabiliyor, hiç açılmamasından iyidir, hızlı cevabınız ve ilginiz için tekrar teşekkür ederim.güncelleme yazılımı verdim. Yükleyip bilgi verin.
Konunun ilk mesajını okuyup detaylı açıklama yapınız.yardım
yardım