M
Mert_kalender
Yeni Üye
- 15 Eki 2021
- 5
- 32
Merhaba VESTEL MB130 V5 TV için en son güncel yazılımı paylaşabilir misiniz rica etsem.
Rica ederim.Dediğinizi yaptı ilk kuruluma gidip uydu ayarlarını tamamladım kanalları taradı ve tüm kanallar geldi. Çok teşekkür ederim sayenizde kurtardım TV yi.
Dediğiniz gibi yaptım. İlk kuruluma gidip ayarları yaptıktan sonra tüm kanallar geldi. Hersey için çok teşekkür ederim sayenizde kurtardım TV yi.
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme açıklaması orada yazıyor.Merhaba VESTEL MB130 V5 TV için en son güncel yazılımı paylaşabilir misiniz rica etsem.
TV Standby modunda kalıyor. Led birkaç defa yanıp sönüyor. Çekirdek yada full yazılımla çözülürmü. Beslemeden 12V, 5V, 3.2 Volt mevcut.Epromlarda 3.2 volt mevcut, anakart 1.5 volt mevcut. Yardımlarınız için teşekkürler.
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme açıklaması orada yazıyor.By_Trol ustam. Üyemiz kurtarma yazılımıyla toparlamadığını paylaşıyor. Full yazılımına ben ulaşamadım. Erişim şansımız var mıdır? Ya da başka bir görüşünüz? Teşekkür ederim.
Çok teşekkür ederim sağolasınızYazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme açıklaması orada yazıyor.
Merhaba VESTEL MB130 V5 TV için en son güncel yazılımı paylaşabilir misiniz rica et
USB yi fat 32 ile biçimlendirip programı içine çıkardım fakat TV de güncelleme başarısız oldu hatası alıyorum. Daha önce aynı sürüm yüklü idi acaba sürüm sonundaki s,t,y harfleri yüzünden mi yardımcı olabilir misiniz ?Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme açıklaması orada yazıyor.
Tv arka kapak etiket resmini buraya ekler misin.Çok teşekkür ederim sağolasınız
USB yi fat 32 ile biçimlendirip programı içine çıkardım fakat TV de güncelleme başarısız oldu hatası alıyorum. Daha önce aynı sürüm yüklü idi acaba sürüm sonundaki s,t,y harfleri yüzünden mi yardımcı olabilir misiniz ?
Tabiki ekliyorumTv arka kapak etiket resmini buraya ekler misin.
Size yokoono usta yardımcı olabilir kendisini etiketledim foruma giriş yaptığında yazışmayı görecektir.Merhaba! Vestel 32LE5000H'DEKİ ürün yazılımı ile ilgili yardım edin. fotoğraf ekliyorum. Formda da mümkündür. "25Q16 ve 25Q64 için bin" dosyaları (programlayıcı var)
Sizin tv ye güncelleme yok zaten Versiyon 4 Ten V5' E geçiş yazılımı yüklenmiş bunun üzerine başka yazılım yüklenmez yüklemeye çalışırsanız ana kart çökerTabiki ekliyorum
Son yüklediğiniz çalışan yazılım flash' ın boot bölümünü kendine göre ayarladı bundan sonra yüklenecek yazılımların boot bölümü oraya sığmayabilir sorun çıkar anakart çökebilir bence çalıştığı bibi kullanınAma versiyon V5 5.35.8.3 yazılımı yüklü ve kullanıyordum sıkıntı yoktuki bı gün elektirik gitti geldi TV açılmadı full yazılım yükledim tekrar aynı sürüme güncellemek istemiştim benim Tv biraz farklı sanırım yazılım sonu T yada Y ile bitmesi fark ediyorum mu ?
Tamam peki anladım yardımınız için çok teşekkür ederimSon yüklediğiniz çalışan yazılım flash' ın boot bölümünü kendine göre ayarladı bundan sonra yüklenecek yazılımların boot bölümü oraya sığmayabilir sorun çıkara anakart çökebilir bence çalıştığı bibi kullanın
Rica ederim.Tamam peki anladım yardımınız için çok teşekkür ederim