Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 19,826
kurtarma yazılımı verildi. yükleyip sonucu bildirin.
Merhabalar standby yanıp sönüyor logo geliyor ve TV kapanıyor sürekli aynı şekilde devam ediyor kurtarma yazılımı mevcut mu
kurtarma yazılımı verildi. yükleyip sonucu bildirin.
Merhabalar standby yanıp sönüyor logo geliyor ve TV kapanıyor sürekli aynı şekilde devam ediyor kurtarma yazılımı mevcut mu
Yardımlarınız için teşekkürler bu yazılımdada sonuç aynı led yanıp sönüyor. Donanımsal bir sıkıntı var galiba.Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme açıklaması orada yazıyor.
Donanımsaldır.Yardımlarınız için teşekkürler bu yazılımdada sonuç aynı led yanıp sönüyor. Donanımsal bir sıkıntı var galiba.
Sorun çözüldü teşekkürler.kurtarma yazılımı verildi. yükleyip sonucu bildirin.
Abi merhabalar MB120 yazılım indirmem gerekiyor ama konu açmadan indiremiyorum.yardımcı olabilir misiniz acaba güncel sürümüm v.2.45.12.0 en son sürümünü indirmek istiyorum teşekkürler.Değerli Üyemiz;
Gelişen teknolojiye yenik düşen MB9X anakartların yazılımlarını, Anakartlarınızın çökme riskinin son gelişmelerle daha da yükselmesi nedeniyle paylaşıma kapatmak zorunda kaldık. Şimdilik sadece MB97 ve MB98 yazılımlarını açık bırakıyorum, Bunun dışındaki 9X nesli için bundan böyle çekirdek yazılım paylaşımı yapılmayacaktır. Oluşabilecek olası mağduriyetleri öngörmemiz nedeniyle aldığımız bu kararı anlayışla karşılayacağınızı ümit ediyoruz.
TF Yönetimi.
17MB90_MB91R1R2_MB92R3_MB95_MB95S_MB95M_FAZ3_V366y
Değerli Üyemiz;
Gelişen teknolojiye yenik düşen MB9X anakartların yazılımlarını, Anakartlarınızın çökme riskinin son gelişmelerle daha da yükselmesi nedeniyle paylaşıma kapatmak zorunda kaldık. Şimdilik sadece MB97 ve MB98 yazılımlarını açık bırakıyorum, Bunun dışındaki 9X nesli için bundan böyle çekirdek yazılım paylaşımı yapılmayacaktır. Oluşabilecek olası mağduriyetleri öngörmemiz nedeniyle aldığımız bu kararı anlayışla karşılayacağınızı ümit ediyoruz.
TF Yönetimi.
17MB91 3.3.8.c Stabil sürüm
Değerli Üyemiz;
TF Yönetimi.
17MB96 - MB91R3 - MB92R4 3.7.6.L
Değerli Üyemiz;
TF Yönetimi.
17MB91R3_MB92R4_MB96_FAZ3_V376n
Değerli Üyemiz;
TF Yönetimi.
17MB96_3.7.6.S
Değerli Üyemiz;
TF Yönetimi.
17MB97-98 güncelleme
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Tv markası nedir?Abi merhabalar MB120 yazılım indirmem gerekiyor ama konu açmadan indiremiyorum.yardımcı olabilir misiniz acaba güncel sürümüm v.2.45.12.0 en son sürümünü indirmek istiyorum teşekkürler.
VestelTv markası nedir?
55ua8300Vestel
Abi merhabalar MB120 yazılım indirmem gerekiyor ama konu açmadan indiremiyorum.yardımcı olabilir misiniz acaba güncel sürümüm v.2.45.12.0 en son sürümünü indirmek istiyorum teşekkürler.
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme açıklaması orada yazıyor.Vestel
55ua8300
Teşekkür ederim sağolunYazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme açıklaması orada yazıyor.
Rica ederim.Teşekkür ederim sağolun
TV tarih saat ayarını kontrol edin. MB120 kartlarda kullandığınız uygulamalar webservice üzerinden gelir. Dolayısıyla uygulama güncelleme diye bir şey yoktur. Tarih saat ayarınız doğruysa sunucu kaynaklı hatadır. Bir süre sonra tekrar deneyin.Merhaba tv üzerinde 29.03.2018 de saat 08:44:50 de oluşturulmuş 17MB120 NETFLİX V2.45.12.2 core yazılım var. Internet Browser'i sürekli güvenlik hatası veriyor. Opera'nın güncellenmesi gerekiyor. Nasıl güncelleyebilirim?
Bu arada yazdığınız yazıları özellikle düzenliyorum ancak aynı formatta eklemeye devam ediyorsunuz. Forum bünyesinde Büyük punto, Kalın yazı, Büyük harf kullanımı gerekli haller dışında yasaktır. Normal yazı formatında söylediklerinizi anlayabiliyoruz.Merhaba tv üzerinde birkaç yıl önce bu forumdan yüklediğim 29.03.2018 de saat 08:44:50 de oluşturulmuş Netflix'li 17MB120 V2.45.12.2 core yazılım var. Internet Browser'i sürekli güvenlik hatası veriyor. Opera'nın güncellenmesi gerekiyor. Nasıl güncelleyebilirim?
TV tarih saat ayarını kontrol edin. MB120 kartlarda kullandığınız uygulamalar webservice üzerinden gelir. Dolayısıyla uygulama güncelleme diye bir şey yoktur. Tarih saat ayarınız doğruysa sunucu kaynaklı hatadır. Bir süre sonra tekrar deneyin.
Kusura bakmayın kopyala yapıştır dan kaynaklandı. Düzelttim. Herhangi bir kastım yoktur.Bu arada yazdığınız yazıları özellikle düzenliyorum ancak aynı formatta eklemeye devam ediyorsunuz. Forum bünyesinde Büyük punto, Kalın yazı, Büyük harf kullanımı gerekli haller dışında yasaktır. Normal yazı formatında söylediklerinizi anlayabiliyoruz.