Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
resim319d8c9b69bd53da4.jpg

İlginiz için çok teşekkür ediyorum. Tarih saat ayarı resimdeki gibi yıllardır bekliyorum. Ayrıca bluetooth kulaklık bağladığımda tv nin ses kontrolünden ses ayarı yapamıyorum. Bilmediğim bir ayarı var mıdır?

Kusura bakmayın kopya yapıştır dan kaynaklandı. Herhangi bir kastım yoktur.
Otomatikten manual' e alarak GMT +3 yaparak saat ve tarihi ayarlamayı deneyin. GMT +2' den çıktık. Bir detay bilgi daha, netflix ve diğer uygulamalar çalışıyor mu? Opera' da aldığınız hatanın ekran görüntüsünü paylaşır mısınız?

Kulaklık konusunda menüde ses çıkışı > kulaklık şeklinde bir ayar vardı ama ses kontrolünü sağlıyor muydu emin değilim. By_Trol By_Trol ustam daha net yanıt verecektir.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
resim319d8c9b69bd53da4.jpg

İlginiz için çok teşekkür ediyorum. Tarih saat ayarı resimdeki gibi yıllardır bekliyorum. Ayrıca bluetooth kulaklık bağladığımda tv nin ses kontrolünden ses ayarı yapamıyorum. Bilmediğim bir ayarı var mıdır?

Kusura bakmayın kopyala yapıştır dan kaynaklandı. Düzelttim. Herhangi bir kastım yoktur.
Bu arada daha önce TV yazılım altyapısına uymayan Carbon yazılımı paylaşılmış. Her ihtimale karşı orijinal Titanium güncel yazılımını paylaşacağım. Yükleme sonrası kontrollerinizi yapın.

Güncelleme yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.

Bir diğer not: Eğer son görseldeki mavi ton tüm görüntülerde hakim ise bildirin. Kamera v.b.' den dolayı böyle bir görüntü sorunu varsa lütfen onun da bilgisini verin.

R Çevrimdışı

recepalss

Yeni Üye
8 Haz 2020
9
54
Otomatikten manual' e alarak GMT +3 yaparak saat ve tarihi ayarlamayı deneyin. GMT +2' den çıktık. Bir detay bilgi daha, netflix ve diğer uygulamalar çalışıyor mu? Opera' da aldığınız hatanın ekran görüntüsünü paylaşır mısınız?

Kulaklık konusunda menüde ses çıkışı > kulaklık şeklinde bir ayar vardı ama ses kontrolünü sağlıyor muydu emin değilim. By_Trol By_Trol ustam daha net yanıt verecektir.

resim4.jpg
resim5.jpg
resim6.jpg
resim7.jpg

GMT +3 yaptım saat 1 saat ileri gitti. Sanırım yazılım eski olduğu için GMT+ 2 yi kullanılıyor. Netflixte ve diğer uygulamalarda bir sıkıntı yok. Kulaklık sesi bluetooth kulaklığı kontrol etmiyor.

Bu arada daha önce TV yazılım altyapısına uymayan Carbon yazılımı paylaşılmış. Her ihtimale karşı orijinal Titanium güncel yazılımını paylaşacağım. Yükleme sonrası kontrollerinizi yapın.

Güncelleme yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.

Bir diğer not: Eğer son görseldeki mavi ton tüm görüntülerde hakim ise bildirin. Kamera v.b.' den dolayı böyle bir görüntü sorunu varsa lütfen onun da bilgisini verin.
Evet tv de tüm görüntülerde mavileşme var. tv hitachi markadır. netflix için bu yazılımı yüklemiştim. güncel titaniıum toshiba yazılımında yazılımında netflix var mı?

Son düzenleme:
slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
resim4.jpg
resim5.jpg
resim6.jpg
resim7.jpg

GMT +3 yaptım saat 1 saat ileri gitti. Sanırım yazılım eski olduğu için GMT+ 2 yi kullanılıyor. Netflixte ve diğer uygulamalarda bir sıkıntı yok. Kulaklık sesi bluetooth kulaklığı kontrol etmiyor.

Evet tv de tüm görüntülerde mavileşme var. tv hitachi markadır. netflix için bu yazılımı yüklemiştim.
GMT +3 yaptıktan sonra otomatik modda saat ayarlayamazsınız. Saat ve tarih ayarlarını elle gireceksiniz.

Sertifika hatasının girmeye çalıştığınız web sitesiyle de ilgili olabileceğini düşünüyorum. Creativecdn.com görseller ve medya dosyalarının depolandığı ve gerektiğinde çağırıldığı bir cdn sunucudur. farklı bir internet adresi yazıp girmeyi denediğinizde bu hatanın güncellenmesi gerekir. Problemin çözümü yazılım ile mümkün olabilirse diye güncel yazılımı sizinle paylaştım. Paylaştığım yazılım TV' nizin orijinal güncelleme yazılımı olduğu için söz konusu problemleri onu yükledikten sonra tekrar kontrol edin. Ses bağlantısı ayarını özellikle kontrol edin, BT Kulaklık seçeneği çıkıyorsa oradan ses ayarını TV kumandasıyla yapabilirsiniz diye hatırlıyorum.

Mavi renk TV' nizin Led Bar' larının değişim zamanının yaklaştığını bildiriyor. Yazılımla bir ilgisi yoktur. Donanımsal olarak led bar değişimi gerekecek. (Eğer gelişmiş ayarlardan renk ayarlarını aşırı maviye almadıysanız)

R Çevrimdışı

recepalss

Yeni Üye
8 Haz 2020
9
54
GMT +3 yaptıktan sonra otomatik modda saat ayarlayamazsınız. Saat ve tarih ayarlarını elle gireceksiniz.

Sertifika hatasının girmeye çalıştığınız web sitesiyle de ilgili olabileceğini düşünüyorum. Creativecdn.com görseller ve medya dosyalarının depolandığı ve gerektiğinde çağırıldığı bir cdn sunucudur. farklı bir internet adresi yazıp girmeyi denediğinizde bu hatanın güncellenmesi gerekir. Problemin çözümü yazılım ile mümkün olabilirse diye güncel yazılımı sizinle paylaştım. Paylaştığım yazılım TV' nizin orijinal güncelleme yazılımı olduğu için söz konusu problemleri onu yükledikten sonra tekrar kontrol edin. Ses bağlantısı ayarını özellikle kontrol edin, BT Kulaklık seçeneği çıkıyorsa oradan ses ayarını TV kumandasıyla yapabilirsiniz diye hatırlıyorum.

Mavi renk TV' nizin Led Bar' larının değişim zamanının yaklaştığını bildiriyor. Yazılımla bir ilgisi yoktur. Donanımsal olarak led bar değişimi gerekecek. (Eğer gelişmiş ayarlardan renk ayarlarını aşırı maviye almadıysanız)
Bu yazılımda netflix var mı? Yok ise Netflix olan bir orjinal yazılım var mı? Henüz gönderdiğiniz yazılımı yüklemedim. Evet led bar değişim zamanı yaklaşıyor

Bu yazılımda netflix var mı? Yok ise Netflix olan bir orjinal yazılım var mı? Henüz gönderdiğiniz yazılımı yüklemedim. Evet led bar değişim zamanı yaklaşıyor
Yazılımı yükledim. Bluetooth kulaklık yine aynı kontrol edilemiyor. Öyle bir seçenek çıkmadı. Browser da açtığım bir sitede film izleyemiyorum. Sertifika hatası vermedi şuana kadar. Fakat Netflix gitti. 17MB120 NETFLİX V2.45.12.1 yazılımını gönderebilir misiniz?
resim8.jpg

Son düzenleme:
E Çevrimdışı

ERKE1985

Yeni Üye
6 Nis 2020
5
39
V.1.38 Olur fakat tv smart değil kendinden uydu alıcılı sıradan bir tv olduğu için hiç bir + Özellik gelmez.
Görsel olarak değişiklik var sadece sanırım iki dosya şeklinde güncelleme yapılıyor ama ilk dosyayı bulamadım ikinci dosyayı indirdim sadece

V.1.38 Olur fakat tv smart değil kendinden uydu alıcılı sıradan bir tv olduğu için hiç bir + Özellik gelmez.
https://tavsiyeforumu.com/kaynaklar/mb140-transition.103/ bu linki tıkladım da dosya indirmede hata diyor

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881

Yazılımı yükledim. Bluetooth kulaklık yine aynı kontrol edilemiyor. Öyle bir seçenek çıkmadı. Browser da açtığım bir sitede film izleyemiyorum. Sertifika hatası vermedi şuana kadar. Fakat Netflix gitti. 17MB120 NETFLİX V2.45.12.1 yazılımını gönderebilir misiniz?
resim8.jpg
Browserdan video açılmaması birden fazla etkene bağlı olabilir. Tamamen farklı bir platform olduğu için net birşey söyleyemiyorum. Problemlerin tamamını aşmanız için gerekli olan harici bir medya oynatıcı. Sonuçta MB120 yeni bir anakart değil ve gün geçtikçe bu problemler (Aslında donanım yetersizliği, problem değil.) katlanarak artacak.

Netflix kodlu güncelleme yazılımı tekrar verildi. Ancak söz konusu yazılım TV' niz ile uyumlu yazılım değildir. Carbon arayüzüne sahiptir ve farklı problemlere yol açabilir. Riske ilişkin bilginiz dahilinde yükleyebilirsiniz.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
S A USTAARIM 17MB 140 FULL YAZILIM İNDİREMİYORUM HATA VERİYOR NASIL YAPMALIYIM
Öncelikle bağırmadan (Küçük harfle) yazmalısınız. Hata vermiyor aslında nasıl yapılacağını anlatıyor ama ben tekrar yönlendireyim.

Konunun ilk mesajını OKUYUN! Gerekli bilgileri GÖRSEL olarak paylaşın! TV' deki problemi ya da güncelleme isteğinin ne için olduğunu detaylı şekilde YAZIN!

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
39fe1805-b73a-4b08-8f59-34e50f023b20.jpg

39fe1805-b73a-4b08-8f59-34e50f023b20cc97fae38ef05f2a.jpg

Mb130 yazılım mevcut indirebilmem için onay almam gerekiyormuş. Ekran görüntüsü yukarıdaki gibidir.ilginiz için teşekkür ederim.yazılımı yükledikten sonra televizyonu sıfırlamam gerekiyor mu ?
Her yazılım yüklemesinden sonra TV' yi ilk kuruluma döndürmek en sağlıklı olandır.

E Çevrimdışı

emrearslanrr

Yeni Üye
2 Eki 2023
18
31
Üstadlar elimdeki quart lps403 cihazı açtım içinden 17mb211s vestel yazılı kart çıktı cihaz siyah ekranda core yazılım bulup yüklemeye çalıştım fakat yemedi full yazılımı indirmeme izin verirmsiniz ?

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Üstadlar elimdeki quart lps403 cihazı açtım içinden 17mb211s vestel yazılı kart çıktı cihaz siyah ekranda core yazılım bulup yüklemeye çalıştım fakat yemedi full yazılımı indirmeme izin verirmsiniz ?
Sana daha önce istek yaptığında bir link vermişmiydim ,yaşlandım artık hatırlamıyorum :alala

Geri
Üst Alt