teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Evet buldum o zamanki kartın mb82 miş ,şimdi mb211 olmuş ,tamamSana daha önce istek yaptığında bir link vermişmiydim ,yaşlandım artık hatırlamıyorum
Evet buldum o zamanki kartın mb82 miş ,şimdi mb211 olmuş ,tamamSana daha önce istek yaptığında bir link vermişmiydim ,yaşlandım artık hatırlamıyorum
üstad inan internetin azizliği mesajları fazla fazla yazmışım link almadım henüz full yazılımada istek yaptım tv bana bakıyor ben tv yeSana daha önce istek yaptığında bir link vermişmiydim ,yaşlandım artık hatırlamıyorum
Farklı bir kartın yazılımını yüklemeye kalktıysan spi bozulmuş olabilir ,umarm o hatayı yapmamışsındır,eğer varsa yazılım verilecektir fakat dikkatli olmakta fayda var alakasız üst üste yazılan mesajlar spam olarak işlem görürüstad inan internetin azizliği mesajları fazla fazla yazmışım link almadım henüz full yazılımada istek yaptım tv bana bakıyor ben tv ye
tv nin içini açıp baktım farklı bi kaynakta kartı mb82 diye yorumlamışlar bende direk söktüm mb211s vestel imiş :/
Genelde evet kart değişir hatta %99 kart değişir ,full yazılım atmak da ki atılamaz zaten işe yaramaz maalesef.Teşekkürler dikkat ederim buna kusura bakmayın umarım o spi bozulmamıştır bozulduysa kartmı değişmeli peki?
Fakat avantaj şu ki kumandanın ok tuşu aşırı sert basmadan çalışmıyormuş telefon kamerası ile bakarak anladım o yüzden yaptığım tüm çaba boşa gitti sanırken iyi bir işe yaramış yani hiç yazılım yükleyememişim o yüzden şuan sadece full yazılım bekliyor ayrıca birşey kurmaya çalışmıyorumGenelde evet kart değişir hatta %99 kart değişir ,full yazılım atmak da ki atılamaz zaten işe yaramaz maalesef.
İyi o zaman ucuz yırtmışsın (eski tabirle) mübarek ,yoksa işin iş idi.Bu arada yazılım için acele etme dediğim gibi yazılım varsa verilir zaten , ayrıca "yok mu bana yazdım edecek bir usta" yazmana gerek yok(babayiğit yazanlar bile oldu) ,varsa yazılım elinde olur,yani spam yapmaFakat avantaj şu ki kumandanın ok tuşu aşırı sert basmadan çalışmıyormuş telefon kamerası ile bakarak anladım o yüzden yaptığım tüm çaba boşa gitti sanırken iyi bir işe yaramış yani hiç yazılım yükleyememişim o yüzden şuan sadece full yazılım bekliyor ayrıca birşey kurmaya çalışmıyorum
Tamamdır hocam takipdeyimİyi o zaman ucuz yırtmışsın (eski tabirle) mübarek ,yoksa işin iş idi.Bu arada yazılım için acele etme dediğim gibi yazılım varsa verilir zaten , ayrıca "yok mu bana yazdım edecek bir usta" yazmana gerek yok(babayiğit yazanlar bile oldu) ,varsa yazılım elinde olur,yani spam yapma
Teşekkür ederimTamamdır hocam takipdeyim
Konunun ilk mesajını okuyunuz.17mb140 yazılımını nasıl indirebilirim
Merhaba iyi çalışmalar 17MB130S yazılım arıyorum vestel logo yanıp gidiyor
serino:8164358 800818