Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

Sana daha önce istek yaptığında bir link vermişmiydim ,yaşlandım artık hatırlamıyorum :alala
üstad inan internetin azizliği mesajları fazla fazla yazmışım link almadım henüz full yazılımada istek yaptım tv bana bakıyor ben tv ye :)

tv nin içini açıp baktım farklı bi kaynakta kartı mb82 diye yorumlamışlar bende direk söktüm mb211s vestel imiş :/

üstad inan internetin azizliği mesajları fazla fazla yazmışım link almadım henüz full yazılımada istek yaptım tv bana bakıyor ben tv ye :)

tv nin içini açıp baktım farklı bi kaynakta kartı mb82 diye yorumlamışlar bende direk söktüm mb211s vestel imiş :/
Farklı bir kartın yazılımını yüklemeye kalktıysan spi bozulmuş olabilir ,umarm o hatayı yapmamışsındır,eğer varsa yazılım verilecektir fakat dikkatli olmakta fayda var alakasız üst üste yazılan mesajlar spam olarak işlem görür:ok

Teşekkürler dikkat ederim buna kusura bakmayın umarım o spi bozulmamıştır :) bozulduysa kartmı değişmeli peki?

birde yüklemeye çalıştığım dosyalar hep 100mb civarı dosyalardı sanırım full yazılım değillerdi yani :/

Teşekkürler dikkat ederim buna kusura bakmayın umarım o spi bozulmamıştır :) bozulduysa kartmı değişmeli peki?
Genelde evet kart değişir hatta %99 kart değişir ,full yazılım atmak da ki atılamaz zaten işe yaramaz maalesef.

Genelde evet kart değişir hatta %99 kart değişir ,full yazılım atmak da ki atılamaz zaten işe yaramaz maalesef.
Fakat avantaj şu ki kumandanın ok tuşu aşırı sert basmadan çalışmıyormuş telefon kamerası ile bakarak anladım o yüzden yaptığım tüm çaba boşa gitti sanırken iyi bir işe yaramış yani hiç yazılım yükleyememişim o yüzden şuan sadece full yazılım bekliyor ayrıca birşey kurmaya çalışmıyorum :D

Fakat avantaj şu ki kumandanın ok tuşu aşırı sert basmadan çalışmıyormuş telefon kamerası ile bakarak anladım o yüzden yaptığım tüm çaba boşa gitti sanırken iyi bir işe yaramış yani hiç yazılım yükleyememişim o yüzden şuan sadece full yazılım bekliyor ayrıca birşey kurmaya çalışmıyorum :)
İyi o zaman ucuz yırtmışsın (eski tabirle) mübarek :hihi ,yoksa işin iş idi.Bu arada yazılım için acele etme dediğim gibi yazılım varsa verilir zaten , ayrıca "yok mu bana yazdım edecek bir usta" yazmana gerek yok(babayiğit yazanlar bile oldu) ,varsa yazılım elinde olur,yani spam yapma :ok

İyi o zaman ucuz yırtmışsın (eski tabirle) mübarek :hihi ,yoksa işin iş idi.Bu arada yazılım için acele etme dediğim gibi yazılım varsa verilir zaten , ayrıca "yok mu bana yazdım edecek bir usta" yazmana gerek yok(babayiğit yazanlar bile oldu) ,varsa yazılım elinde olur,yani spam yapma :ok
Tamamdır hocam takipdeyim :)

17mb140 yazılımını nasıl indirebilirim

Merhaba iyi çalışmalar 17MB130S yazılım arıyorum vestel logo yanıp gidiyor
serino:8164358 800818

17mb211s v3.33.17.4 core yazılıma ihtiyacım var

Geri
Üst Alt