slowfood
Moderatör
- 23 May 2022
- 7,881
Ekranın tamamının görüntüsünü paylaşın. Ben şu anda görüntüde halen led bar sorunu görüyorum. Led bar takım halinde değişmedi mi?
Bu şekilde
Ekranın tamamının görüntüsünü paylaşın. Ben şu anda görüntüde halen led bar sorunu görüyorum. Led bar takım halinde değişmedi mi?
Bu şekilde
Şu anda en güncel yazılımı kullanıyorsunuz.
Merhabalar
Vestel Marka 22 inc color 22fa5100k tv var güncelleme yapmak için dosya indirmek istiyorum ama dosya bulamıyorum
Şu anda en güncel yazılımı kullanıyorsunuz.
V1.38 diye bir video izledim youtube den de o yüzden 0.38 den benim ki de v.1.38 olurmu diye merak ettimŞu anda en güncel yazılımı kullanıyorsunuz.
V.1.38 Olur fakat tv smart değil kendinden uydu alıcılı sıradan bir tv olduğu için hiç bir + Özellik gelmez.V1.38 diye bir video izledim youtube den de o yüzden 0.38 den benim ki de v.1.38 olurmu diye merak ettim
Tekrar merhaba hocam TV de ses var görüntü yoktu bende internette araştırdım yazılım falan yazmışlardı yazılım attım seste gitti arıza olarak LED lamba patlamış ondanmis degistirdiler görüntü bozuk geldi TV ci arkadaş yazılım bulamadı bu nedenle yazdım yardımcı olabilirseniz sevinirim teşekkürler
50' Tv de led bar takımı besleme kartı ile birlikte değiştirilir. Arızalı olan led takımı besleme kartında da arızaya neden oluyor.
Bu şekilde
TV arka kapak etiket görselini paylaşın. Logo hatalı yazılım nedeniyle mi değişti?17mb82s logo yazılımı lazım yardımcı olurmusunuz
Konunun ilk mesajını OKUYUN! Gerekli bilgileri GÖRSEL olarak paylaşın! Yazılımın ne için gerektiğini yazın!Yazılım indirme için talep yapıyorum.
Konunun ilk mesajını OKUYUN! Gerekli bilgileri GÖRSEL olarak paylaşın! Yazılımın ne için gerektiğini yazın!
Aşağıdaki konuyu inceleyin;Amazon prime yüklemek istiyorum. Versiyon güncelleme yapınca olur mu? Teşekkürler
Konuyu incelemedim. Browser üzerinden sertifika hatası alıyorum. Güncelleme dosyası ile amazon prime yüklenir mi onu anlayamadım.Aşağıdaki konuyu inceleyin;
Önemli - Vestel ve Vestel ürünü TV lerde Amazon Prime video aktif etmek
Güncelleme Nisan 2023 Disney plus ve Amazon Prime uygulamali portal linki paylasiyorum,hangi anakartlarda calistigini ya yorumlari takip ederek ögrenin veya deneyin..Bütün anakartlarda calismayabilir sertifika hatasi verebilir. *** Gizli metin: Gizli metni görüntülemek için yeterli haklara...tavsiyeforumu.com