By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 14,804
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme açıklaması yazılımın olduğu bölümde var.Merhaba efendim. Vestel tv logo gelip ardından kapanıyor. Yardımcı olabilir misiniz teşekkürler
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme açıklaması yazılımın olduğu bölümde var.Merhaba efendim. Vestel tv logo gelip ardından kapanıyor. Yardımcı olabilir misiniz teşekkürler
dediğiniz gibi yaptım ama değişen bir şey olmadı maalesef. usb takınca tanıyor ama yazılımı yükleyemiyorumAnakart üzerindeki usb giriş portu kirlidir temassızlık vardır usb flash belleği porta takın tam çıkartmadan 15-20 Defa flash belleği çek tak yapın kir temizlenecek temas sorunu gidecektir bu işlemlerden sonra yazılımı yüklemeyi deneyin.
Göndermiş olduğunuz yazılımı yükledim ve sorun çözüldü. Minnettarım çok teşekkür ederimAnakart üzerindeki usb giriş portu kirlidir temassızlık vardır usb flash belleği porta takın tam çıkartmadan 15-20 Defa flash belleği çek tak yapın kir temizlenecek temas sorunu gidecektir bu işlemlerden sonra yazılımı yüklemeyi deneyin.
Göndermiş olduğunuz yazılımı yükledim ve sorun çözüldü. Minnettarım çok teşekkür ederimYazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme açıklaması yazılımın olduğu bölümde var.
Rica ederim.Göndermiş olduğunuz yazılımı yükledim ve sorun çözüldü. Minnettarım çok teşekkür ederim
Göndermiş olduğunuz yazılımı yükledim ve sorun çözüldü. Minnettarım çok teşekkür ederim
Daha önce usb flash bellek ile windows işletim sistemi yüklemek için belleği bootable yaptıysanız tv belleği görmez rufus programı ile flash belleği fat32 Formatında biçimlendirmeniz gerekir veya farklı bir flash bellek ile yazılımı yüklemeyi deneyin.dediğiniz gibi yaptım ama değişen bir şey olmadı maalesef. usb takınca tanıyor ama yazılımı yükleyemiyorum
teşekkür ederim ama maalesef olmadıDaha önce usb flash bellek ile windows işletim sistemi yüklemek için belleği bootable yaptıysanız tv belleği görmez rufus programı ile flash belleği fat32 Formatında biçimlendirmeniz gerekir veya farklı bir flash bellek ile yazılımı yüklemeyi deneyin.
Rica ederim donanımsal sorun vardır.teşekkür ederim ama maalesef olmadı
teşekkür ederim ama maalesef olmadı
Donanım sorunu olması yüksek ihtimal. İhtimalleri elemek adına usb belleği disk genius programı ile açın. Boot sektörü GPT ise MBR' ye dönüştürün. Tekrar fat32 formatlayın ve dosyaları klasör olmadan kopyalayın. İşlemleri nasıl yaptığınızı (Çay bardağını sehpaya koymanız dahil) detaylı olarak paylaşın.Rica ederim donanımsal sorun vardır.
Konunun ilk mesajını OKUYUN! Gerekli bilgileri GÖRSEL olarak paylaşın!MB120 anakart için V.2.45.32.0 sürümünü yükledim. V.2.45.35 full yazılıma ihtiyacım var. yada V.2.45.32.0 yazılımdan daha iyi ve güncel yazılım varsa verebilirseniz sevinirim. iptv de ultra hd kanalları açmıyor bazen
Teşekkürler,
MODEL : 4K SMART 55U8300 55''
SERİ NO: SN : 7782494 700120