YAPMANIZ GEREKENLER
Güncel yazılım istiyorum
Güncel yazılım istiyorum
Tv eski bir ana karta sahip olduğu için güncellenmesinden fazla bir beklentiniz olmasın. Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor.
Tv deki sorun nedir?
yazılım alabilir miyim
ekranda ufak karıncalanmalar var ve sinyal yok. ayrıca biraz geç açılıyorTv deki sorun nedir?
hocam peki bu internet uygulamasının çalıştığı bir yazılım olmaz mı. Bulamazmıyız, birebir istemiyorum zaten, appstore girebileyim, teşekkürlerMaalesef arşivde birebir yazılım yok
Etiket bilgisine birebir uygun yazılım yok bir adet benzer yazılım var. Tv eski haline dönebilirde hiç çalışmayabilirde riskli bir durum. Çalışmaz ise bulabilirseniz yeni bir anakart almanız gerekir. Tv yi eski haline getirmek için en uygun seçenek servise müracaat edin ben bir yanlış yazılım yükledim deyin servis fabrika ile yazışma yapar yazılımı temin eder ve yükler Tabii bütün bunlar için ücret talep ederler.hocam peki bu internet uygulamasının çalıştığı bir yazılım olmaz mı. Bulamazmıyız, birebir istemiyorum zaten, appstore girebileyim, teşekkürler
yazılım alabilir miyim
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme açıklaması orada yazıyor.ekranda ufak karıncalanmalar var ve sinyal yok. ayrıca biraz geç açılıyor
yazılım için teşekkür ederim ancak yazılım güncelleme yapamıyorum iki şekilde de denedim olmuyorYazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme açıklaması orada yazıyor.
Anakart üzerindeki usb giriş portu kirlidir temassızlık vardır usb flash belleği porta takın tam çıkartmadan 15-20 Defa flash belleği çek tak yapın kir temizlenecek temas sorunu gidecektir bu işlemlerden sonra yazılımı yüklemeyi deneyin.yazılım için teşekkür ederim ancak yazılım güncelleme yapamıyorum iki şekilde de denedim olmuyor