Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Buradaki çekirdek yazılımı indirmek istiyorum.
Bu konuya da hoş geldiniz. :)

Konuyu bildiğim için yazılımı paylaşıyorum. Ama biliyorsunuz yazılım isterken bazı bilgileri konu altında paylaşıp, ne için istediğimizi yazmamız gerekiyor. Yoksa çaya Sota Sota Başkan' ı göndermek zorunda kalmayalım. :haha Bilirsiniz iştahlıdır kendisi. :haha

(Bu arada yanlış anlaşılmaya mahal vermemek için samimiyete dayanarak bir espri olduğunu paylaşayım. Ayrıca biz kimiz koskoca Sota Sota Başkan' ı bir yere gönderelim. Olsa olsa kendisi bizi gönderir. :haha)

Güncelleme yazılımı verildi. Talimatları biliyorsunuz, kurulumdan sonra bir kez daha ilk kurulum işlemi yapın.

Necati_Simsek Çevrimdışı

Necati_Simsek 

Süper Üye
29 Ağu 2018
581
55
Bu konuya da hoş geldiniz. :)

Konuyu bildiğim için yazılımı paylaşıyorum. Ama biliyorsunuz yazılım isterken bazı bilgileri konu altında paylaşıp, ne için istediğimizi yazmamız gerekiyor. Yoksa çaya Sota Sota Başkan' ı göndermek zorunda kalmayalım. :haha Bilirsiniz iştahlıdır kendisi. :haha

(Bu arada yanlış anlaşılmaya mahal vermemek için samimiyete dayanarak bir espri olduğunu paylaşayım. Ayrıca biz kimiz koskoca Sota Sota Başkan' ı bir yere gönderelim. Olsa olsa kendisi bizi gönderir. :haha)

Güncelleme yazılımı verildi. Talimatları biliyorsunuz, kurulumdan sonra bir kez daha ilk kurulum işlemi yapın.
Şey pardon ben

MB130 Titanium V.3.62.35​

bu yazılımı istemiştim, bana Carbon yazılım linki yetkilendirilmiş :)

Necati_Simsek Çevrimdışı

Necati_Simsek 

Süper Üye
29 Ağu 2018
581
55
Peki o yazılımın sizin TV' nize uyumlu olduğunu biliyor musunuz? Ayrıca Carbon yazılım linki?

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Carbon yazılımını yükledim de, ben daha önce Titanium yazılımı kullanıyordum onun menülerine falan daha çok alışkınım. O yüzden Titanium istiyorum 😣

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Carbon yazılımını yükledim de, ben daha önce Titanium yazılımı kullanıyordum onun menülerine falan daha çok alışkınım. O yüzden Titanium istiyorum 😣
:slap Carbon yazılım nerede onu anlamıyorum. Ben JVC core yazılımını paylaştım. 18:42 itibariyle de indirmiş görünüyorsunuz. Linki de aşağıda;

Bu yazılımın içinden carbon yazılımı mı çıktı? Menu 4725 yapıp ekran görüntüsünü atar mısınız?

Necati_Simsek Çevrimdışı

Necati_Simsek 

Süper Üye
29 Ağu 2018
581
55
:slap Carbon yazılım nerede onu anlamıyorum. Ben JVC core yazılımını paylaştım. 18:42 itibariyle de indirmiş görünüyorsunuz. Linki de aşağıda;

Bu yazılımın içinden carbon yazılımı mı çıktı? Menu 4725 yapıp ekran görüntüsünü atar mısınız?

IMG_20230910_190934_tigr.jpg

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
O zaman doğrudan yazılıma ulaşabildiğiniz bir zamanda indirmişsiniz. Sistemin şu anki haline evrilmesinin en önemli sebeplerinden biri de bu zaten. Core update (Güncelleme yazılımları) yalnızca arayüzü modifiye etmez (Hatta doğru yüklendiğinde hiç etmemeli.). Ancak içerdiği sistem dosyaları TV ile uyumsuzsa hemen olmasa da problemler yaratabilir.

Bu durumlardan dolayı her cihazın bilgilerini alıp o cihaza ait yazılımı paylaşıyoruz. :ok

Necati_Simsek Çevrimdışı

Necati_Simsek 

Süper Üye
29 Ağu 2018
581
55
Bu arayüz Carbon değil Titanium. ;)

Bu Carbon;

P_20230908_023956d83e46bf806795cb.jpg

Çay ve ekleriyle ilgili yükümlülükleriniz iyice artıyor. Sonra Başkan geldiğinde "Nasıl yani?" olmasın. :cak :haha
O zaman ben bu yazılımı istiyorum.
O zaman doğrudan yazılıma ulaşabildiğiniz bir zamanda indirmişsiniz. Sistemin şu anki haline evrilmesinin en önemli sebeplerinden biri de bu zaten. Core update (Güncelleme yazılımları) yalnızca arayüzü modifiye etmez (Hatta doğru yüklendiğinde hiç etmemeli.). Ancak içerdiği sistem dosyaları TV ile uyumsuzsa hemen olmasa da problemler yaratabilir.

Bu durumlardan dolayı her cihazın bilgilerini alıp o cihaza ait yazılımı paylaşıyoruz. :ok
O zaman ne yapmam lazım? Tühh bu çok kötü oldu. Nasıl alışacağım ben bu menülere 😲😥😥

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
O zaman ben bu yazılımı istiyorum.

O zaman ne yapmam lazım? Tühh bu çok kötü oldu. Nasıl alışacağım ben bu menülere 😲😥😥
O kısmı olmaz işte. 😉 Bile bile sıkıntı yaratabilecek yazılımı sizce paylaşır mıyız? ☺️

Ama menü öğelerinde makro bir değişiklik olma şansı yok ki? Bir de bugün TV' nin "Hadi bana eyvallah" deme sebebi bu olmasın? 😉

Necati_Simsek Çevrimdışı

Necati_Simsek 

Süper Üye
29 Ağu 2018
581
55
Ama menü öğelerinde makro bir değişiklik olma şansı yok ki? Bir de bugün TV' nin "Hadi bana eyvallah" deme sebebi bu olmasın? 😉
2018 Yılından bu yana aynı menü ile kullanıyordum. Ara ara kırmızı ışıkta kalsa da bu güne kadar idare etmişti. Eğer sorun bundan kaynaklı ise yapacak bir şey yok. Alışacağız :)

Geri
Üst Alt