Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
İkinci cihazın starwars temasını degiştirmek istiyorum ayrıca internet üzerinden izlenirken mozaik oluyor

P_20230909_122413.jpg

ilginiz için teşekkürler
MB97 Güncelleme yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.

N Çevrimdışı

neriman erk

Yeni Üye
9 Eyl 2023
2
23
Yazılım indirebilmek için yapılması gerekenler

Kurtarma, Çekirdek yazılımları indirebilmek konu altına , Menü(home) 4725 ile servis menünü paylaşınız.
Yetkili arkadaşlar size indirmeniz gereken yazılımı bildirim yoluyla göndercektir.

Amacımız sizlere zorluk çıkarmak değil bilakis yanlış yazılım yüklenmesi sonucu televizyonlarınızın brick olmasını engellemektir.
vestel telfizyonum var youtubeye girmiyor şuan ki yazılımı V.3.7.3i Mho svn:152327 /0009df/6622.dcf D8V sec MB96

yeni sürüm yükleyip yotubeye nasıl girebilirim

E Çevrimdışı

engina81

Yeni Üye
8 Eyl 2023
8
50
Size vereceğim güncelleme yazılımı muhtemelen söz konusu temayı içermeyecek. Standart Carbon arka plan ile gelecek. (Tabii yazılım core update olduğu için söz konusu görsele müdahale etmeyebilir de.)

İnternet üzerinden izlenirken mozaik oluyor çok genel bir tanım, hangi uygulamada hangi içeriği hangi seçeneklerle izlediğinizi belirtin. Yazılım güncelleme tek başına böyle bir problemin çözümü olmayabilir.

Bu arada diğer cihazın yükleme sonucu nedir?
Diğer cihaz yükleme esnasında %88 de takılıyor, ilerlemiyor. Farklı flash bellekle denedim yine olmadı.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,359
vestel telfizyonum var youtubeye girmiyor şuan ki yazılımı V.3.7.3i Mho svn:152327 /0009df/6622.dcf D8V sec MB96

yeni sürüm yükleyip yotubeye nasıl girebilirim
Güncelleme yazılımını indirmeniz için yetki verdim.

Sağ üstteki bildirim çanına kontrol edin.
indireceğiniz alanda yükleme yönergesi mevcut.

V Çevrimdışı

VatZ00

Aktif Üye
28 Nis 2021
86
24
Güncelleme yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu MUTLAKA bildirin.

Yazılım istekleri ile ilgili güncellenen kurallarımız ve nedenleri aşağıdaki bölümde yer almaktadır. Lütfen inceleyiniz.

Merhabalar, henüz yüklemedim ama sorun yaratacağını düşünmüyorum.

Ekstra bir şey söylemek istiyorum. Elinde MB120 anakartına sahip TV olan ve telnet-ftp ile bağlanmayı bilen biri bana /App_Data ve /vendor/netflix klasörlerini paylaşabilir mi? Gerçekten çok mutlu olurum.

Kopyalarken hata ile karşılaşmamak için
Kod:
mount -o remount rw /vendor
komutunu telnet ile bağlıyken yazarsa sorun olmaz diye düşünüyorum. Aslında read izni dosyaları indirmek için yeterli. Olur eğer da hata verirse diye belirtmek istedim.

Son düzenleme:
V Çevrimdışı

VatZ00

Aktif Üye
28 Nis 2021
86
24
Ekstra bir soru daha sormak istiyorum. Elinde MB120 cihazı olup da Netflix'i çalışan kimse var mı?

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Merhabalar, henüz yüklemedim ama sorun yaratacağını düşünmüyorum.

Ekstra bir şey söylemek istiyorum. Elinde MB120 anakartına sahip TV olan ve telnet-ftp ile bağlanmayı bilen biri bana /App_Data ve /vendor/netflix klasörlerini paylaşabilir mi? Gerçekten çok mutlu olurum.

Kopyalarken hata ile karşılaşmamak için
Kod:
mount -o remount rw /vendor
komutunu telnet ile bağlıyken yazarsa sorun olmaz diye düşünüyorum. Aslında read izni dosyaları indirmek için yeterli. Olur eğer da hata verirse diye belirtmek istedim.
Sayın teraspy teraspy Emmi. Var mıdır bir yolu?

E Çevrimdışı

engina81

Yeni Üye
8 Eyl 2023
8
50
MB97 Güncelleme yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.
Merhaba, yazılımı yükledim, tv sorunsuz çalışıyor, vestelin klasik teması oldu fakat artık internette vewd app store hiç girmiyor, siyah ekran olup kalıyor. Tekrar eski haline yada çalışan yazılım hangisi ise yükleyebilirmiyiz..Şimdiden teşekkürler

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,359
Merhaba, yazılımı yükledim, tv sorunsuz çalışıyor, vestelin klasik teması oldu fakat artık internette vewd app store hiç girmiyor, siyah ekran olup kalıyor. Tekrar eski haline yada çalışan yazılım hangisi ise yükleyebilirmiyiz..Şimdiden teşekkürler
kullanmakta olduğunuz kart çok eski ve yazılım desteği yok. Size en son yayınlamış güncelleme verildi.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
TV' ye güncelleme yazılımı yükledikten sonra Menu > Kurulum > İlk kurulum seçeneğinden kurulum yaptınız mı?

Sizinle paylaşılan yazılım MB97 serisinin orijinal en son güncelleme dosyasıdır.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt