Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

S Çevrimdışı

sahsiyet

Aktif Üye
24 Tem 2019
122
39
Böyle olmaz. Konunun ilk mesajını okuyun. Gerekli bilgileri görsel olarak paylaşın. Ayrıca eğer Led Bar arızası olan TV için yazılımı istiyorsanız güncelleme yazılımı söz konusu probleme çözüm üretmez. Bilginize...
Görseli 3-4 mesaj yukarıda eklemiştim arada kaynadı sanırım. Led bar değişimi haricinde güncelleme için istiyorum.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Görseli 3-4 mesaj yukarıda eklemiştim arada kaynadı sanırım. Led bar değişimi haricinde güncelleme için istiyorum.
Led bar değişimi işlemi yapılsın. Cihazda bir problem oluşmasın. Daha sonra yazılımı paylaşırız. İlk mesajda da göreceğiniz üzere "bir kenarda dursun, arşiv yapayım." mantığıyla yazılım paylaşamıyoruz. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

B Çevrimdışı

burak

Aktif Üye
18 May 2018
61
27
Keşke nasıl giderdiğini de yazsaydın ,sana nasıl yardımcı olunuyorsa sen de başkalarına yardım etmiş olurdun sevgili B burak
Yazılım arşivimde daha önce kullanmış olduğum, kurtarma yazılımı 17mb140 Titanium yazılımın bulunduğunu gördüm. Vestel markası için carbon, vestelin yan ürünlerinde ise Titanium yazılımını kullandığımız bilgisi ile Titanium yazılımını yükledim sorun giderildi.

Merhabalar, 17mb120 carbon menü için güncel yazılıma ihtiyacım var. Erişim yetkisi tanımlayabilir misiniz.
Teşekkürler.
By_Trol By_Trol

Merhaba, sorunu nasıl giderdiniz.
Bende vestel mb120 anakartlı cihaz var logo 1 -2 sn görünüyor gidiyor. Sonra ses var görüntü yok. Sonra fişi çek tak yapıyorum 2-3 deneme sonraası normale dönüyor. Yazılımsal mı donanımsal mı anlayamadım ?
slowfood slowfood
20230906_215137.jpg
İki ihtimal vardır, led bar arızası veya panel hatası
Yapmanız gereken TV ses var görüntü yok konumunda iken telefonun flaşını açarak ekranı yakından kontrol etmeniz flaş yardımı ile panelde bir arıza yok ise arkadaki negatif görüntüyü göreceksiniz ve LED barlarınızın değişmesi gerekecektir.

Son düzenleme:
S Çevrimdışı

sahsiyet

Aktif Üye
24 Tem 2019
122
39
Yazılım arşivimde daha önce kullanmış olduğum, kurtarma yazılımı 17mb140 Titanium yazılımın bulunduğunu gördüm. Vestel markası için carbon, vestelin yan ürünlerinde ise Titanium yazılımını kullandığımız bilgisi ile Titanium yazılımını yükledim sorun giderildi.

İki ihtimal vardır, led bar arızası veya panel hatası
Yapmanız gereken TV ses var görüntü yok konumunda iken telefonun flaşını açarak ekranı yakından kontrol etmeniz flaş yardımı ile panelde bir arıza yok ise arkadaki negatif görüntüyü göreceksiniz ve LED barlarınızın değişmesi gerekecektir.
Bugün led bar değiştirildi. Sorunum çözüldü. Daha önceden 3d aktif ettiğimde görüntü gidiyor ses oluyor diye başlık açmıştım. Led bar değiştirilince tüm fonksiyonlar sorunsuz çalıştı. 3d aktif ettiğimde görüntü kesilmiyor artık.

K Çevrimdışı

khyasskh

Yeni Üye
7 Eyl 2023
4
26
Hi, again i did the upgrade using the file but still the software version is v.0.45.23.22 and i want the latest version please

WIN_20230908_15_20_23_Pro.jpg

yokoono Çevrimdışı

yokoono

TFC Team
20 Mar 2019
2,638
73
Hi, again i did the upgrade using the file but still the software version is v.0.45.23.22 and i want the latest version please

WIN_20230908_15_20_23_Pro.jpg
1. Unzip and put the resulting file on a stick formatted with fat32
2. Turn on the TV and insert the USB stick
3. Type MENU and then 1505
4. It asks if you want an update.
5. Accept and wait for it to finish. It can take 5 minutes.

C Çevrimdışı

camelot41

Aktif Üye
17 Tem 2020
108
28
selamın aleykum hayırlı gunler ustadlar

kırmızı ısık yanıp sonuyor sureklı acılmıyor tv

kurtarma yazılım lazım

WhatsApp-Image-2023-09-08-at-18.23.26.jpg
WhatsApp-Image-2023-09-08-at-18.23.28.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi: