Teşekkürler
Teşekkürler
Sorun giderildi.
Merhabalar TV açılıyor logo geliyor ve kapanıyor sürekli bu şekilde tekrar ediyor kurtarma yazılımı mevcut mudur acaba
Maalesef
Merhabalar standby ışığı sürekli olarak yanıp sönüyor ledler yanmıyor logo gelmiyor besleme kartı denendi çalışıyor kurtarma yazılımı mevcut mu acaba
Merhaba, sorunu nasıl giderdiniz.Sorun giderildi.
Ses var görüntü yok derken, logo görünüp kayboluyor sorunundan sonra denemeleri yaptığınızda görüntü de geliyor mu?Merhabalar, 17mb120 carbon menü için güncel yazılıma ihtiyacım var. Erişim yetkisi tanımlayabilir misiniz.
Teşekkürler.
Merhaba, sorunu nasıl giderdiniz.
Bende vestel mb120 anakartlı cihaz var logo 1 -2 sn görünüyor gidiyor. Sonra ses var görüntü yok. Sonra fişi çek tak yapıyorum 2-3 deneme sonraası normale dönüyor. Yazılımsal mı donanımsal mı anlayamadım ?
Evet görüntü geldi, fakat 2. Kez oluyor çok kullanmıyorum. Görüntü geldiğinde Resetledim. Aç kapa yapıyorum sorun yok. Ama tekrar edecekSes var görüntü yok derken, logo görünüp kayboluyor sorunundan sonra denemeleri yaptığınızda görüntü de geliyor mu?
Led Bar arızanız mevcut. Led Barlar değişecek. Yazılım arızası değil.Evet görüntü geldi, fakat 2. Kez oluyor çok kullanmıyorum. Görüntü geldiğinde Resetledim. Aç kapa yapıyorum sorun yok. Ama tekrar edecek
Tüm bar aynı anda mı bozuluyor bu tip arızalarda. Özel servis mi kendi servisine mi vermek doğru olur? Ortalama fiyat ne çıkar 40" tvLed Bar arızanız mevcut. Led Barlar değişecek. Yazılım arızası değil.
Tüm bar derken led barlar basit tanımla seri bağlantı mantığıyla çalışır ve feedback akım koruma özelliği vardır. yani bir ya da iki led bile istenen voltajda çalışmıyorsa kart beslemeyi keser. Dolayısıyla panelin söküm takım aşamasındaki panel kırılma risklerini de göz önüne alırsanız tamamının tek seferde değişmesi tek tavsiyedir.Tüm bar aynı anda mı bozuluyor bu tip arızalarda. Özel servis mi kendi servisine mi vermek doğru olur? Ortalama fiyat ne çıkar 40" tv
MB120 anakart için.Hangi güncelleme yazılımı için?