Böyle olmaz. Konunun ilk mesajını okuyun. Gerekli bilgileri görsel olarak paylaşın. Ayrıca eğer Led Bar arızası olan TV için yazılımı istiyorsanız güncelleme yazılımı söz konusu probleme çözüm üretmez. Bilginize...MB120 anakart için.
Böyle olmaz. Konunun ilk mesajını okuyun. Gerekli bilgileri görsel olarak paylaşın. Ayrıca eğer Led Bar arızası olan TV için yazılımı istiyorsanız güncelleme yazılımı söz konusu probleme çözüm üretmez. Bilginize...MB120 anakart için.
Görseli 3-4 mesaj yukarıda eklemiştim arada kaynadı sanırım. Led bar değişimi haricinde güncelleme için istiyorum.Böyle olmaz. Konunun ilk mesajını okuyun. Gerekli bilgileri görsel olarak paylaşın. Ayrıca eğer Led Bar arızası olan TV için yazılımı istiyorsanız güncelleme yazılımı söz konusu probleme çözüm üretmez. Bilginize...
Led bar değişimi işlemi yapılsın. Cihazda bir problem oluşmasın. Daha sonra yazılımı paylaşırız. İlk mesajda da göreceğiniz üzere "bir kenarda dursun, arşiv yapayım." mantığıyla yazılım paylaşamıyoruz. Anlayışınız için teşekkür ederiz.Görseli 3-4 mesaj yukarıda eklemiştim arada kaynadı sanırım. Led bar değişimi haricinde güncelleme için istiyorum.
Yazılım arşivimde daha önce kullanmış olduğum, kurtarma yazılımı 17mb140 Titanium yazılımın bulunduğunu gördüm. Vestel markası için carbon, vestelin yan ürünlerinde ise Titanium yazılımını kullandığımız bilgisi ile Titanium yazılımını yükledim sorun giderildi.Keşke nasıl giderdiğini de yazsaydın ,sana nasıl yardımcı olunuyorsa sen de başkalarına yardım etmiş olurdun sevgili burak
İki ihtimal vardır, led bar arızası veya panel hatasıMerhabalar, 17mb120 carbon menü için güncel yazılıma ihtiyacım var. Erişim yetkisi tanımlayabilir misiniz.
Teşekkürler.
By_Trol
Merhaba, sorunu nasıl giderdiniz.
Bende vestel mb120 anakartlı cihaz var logo 1 -2 sn görünüyor gidiyor. Sonra ses var görüntü yok. Sonra fişi çek tak yapıyorum 2-3 deneme sonraası normale dönüyor. Yazılımsal mı donanımsal mı anlayamadım ?
slowfood
![]()
Bugün led bar değiştirildi. Sorunum çözüldü. Daha önceden 3d aktif ettiğimde görüntü gidiyor ses oluyor diye başlık açmıştım. Led bar değiştirilince tüm fonksiyonlar sorunsuz çalıştı. 3d aktif ettiğimde görüntü kesilmiyor artık.Yazılım arşivimde daha önce kullanmış olduğum, kurtarma yazılımı 17mb140 Titanium yazılımın bulunduğunu gördüm. Vestel markası için carbon, vestelin yan ürünlerinde ise Titanium yazılımını kullandığımız bilgisi ile Titanium yazılımını yükledim sorun giderildi.
İki ihtimal vardır, led bar arızası veya panel hatası
Yapmanız gereken TV ses var görüntü yok konumunda iken telefonun flaşını açarak ekranı yakından kontrol etmeniz flaş yardımı ile panelde bir arıza yok ise arkadaki negatif görüntüyü göreceksiniz ve LED barlarınızın değişmesi gerekecektir.
yokoono Master.Hi, i need an update for my tv
![]()
![]()
![]()
Update for 17MB97. It is installed with MENU 1505.Hi, i need an update for my tv
![]()
![]()
![]()
Thank you sirUpdate for 17MB97. It is installed with MENU 1505.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
1. Unzip and put the resulting file on a stick formatted with fat32Hi, again i did the upgrade using the file but still the software version is v.0.45.23.22 and i want the latest version please
![]()
Sayın ustam. Size de büyük harfle yazmayın dedik, sistemin bugını buldunuz.selamın aleykum hayırlı gunler ustadlar
kırmızı ısık yanıp sonuyor sureklı acılmıyor tv
kurtarma yazılım lazım
![]()
![]()
kusura bakmyayın ustadım bosbulundumtamamdır bır dakıne dıkkat edecemSayın ustam. Size de büyük harfle yazmayın dedik, sistemin bugını buldunuz.
Az sonra yazılımj paylaşacağım.