slowfood
Moderatör
- 23 May 2022
- 7,881
Şimdi ben2018 Yılından bu yana aynı menü ile kullanıyordum. Ara ara kırmızı ışıkta kalsa da bu güne kadar idare etmişti. Eğer sorun bundan kaynaklı ise yapacak bir şey yok. Alışacağız![]()

Şimdi ben2018 Yılından bu yana aynı menü ile kullanıyordum. Ara ara kırmızı ışıkta kalsa da bu güne kadar idare etmişti. Eğer sorun bundan kaynaklı ise yapacak bir şey yok. Alışacağız![]()
Çaylar pastalar hiç sorun değil, buyrun gelin başım gözüm üstüne
evet bu dediklerinizin hepsini yaptım ama bahsettiğim menüye hiç girmiyor artıkTV' ye güncelleme yazılımı yükledikten sonra Menu > Kurulum > İlk kurulum seçeneğinden kurulum yaptınız mı?
Sizinle paylaşılan yazılım MB97 serisinin orijinal en son güncelleme dosyasıdır.
Hocam tv yi tekrar eski haline getirmemiz mümkün müevet bu dediklerinizin hepsini yaptım ama bahsettiğim menüye hiç girmiyor artık
TV arka etiket görselini paylaşınız.Hocam tv yi tekrar eski haline getirmemiz mümkün mü, düz tv oldu artık
İçinde bulunduğu ya da dahil olmak istediği topluluğun kurallarına doğrudan saçma kelimesiyle yaklaşan üyemiz doğrudan uzaklaştırılmıştır. Saçma eylemlerle uğraşabilecek kadar vaktimiz inanın yok!Hata! Bazı sorunlarla karşılaştık.
Bu yazılımı indirebilmek için aşağıdaki konulardan yazılım indirme talebinde bulunmanız gerekir.!
Güncelleme yazılımını indirmeniz için yetki verdim.
Sağ üstteki bildirim çanına kontrol edin.
indireceğiniz alanda yükleme yönedos
dosyayı indirip yükledim ama aynı hala yazılım tv yüklenmiyor eski sürüm duruyor hala ne yapmamız lazım?Güncelleme yazılımını indirmeniz için yetki verdim.
Sağ üstteki bildirim çanına kontrol edin.
indireceğiniz alanda yükleme yönergesi mevcut.
usb, boot edilen usb değildir umarım?dosyayı indirip yükledim ama aynı hala yazılım tv yüklenmiyor eski sürüm duruyor hala ne yapmamız lazım?
Dosyayı indirip yüklemeyi doğru gerçekleştirebilmiş olsaydınız sürüm değişikliği olurdu. USB belleğin boot sektörünü GPT' den MBR' ye değiştirin, ardından FAT32 formatlayın ve dosyaları kopyalayın. Yaptığınız adımları görsel olarak paylaşmaya çalışın ve anlatın.dosyayı indirip yükledim ama aynı hala yazılım tv yüklenmiyor eski sürüm duruyor hala ne yapmamız lazım?
Flash bellek içerisinde resimdeki dosyalar olacak yazılım zipli ve sarı klasör halinde olmayacak yazılımın olduğu bölümde yükleme açıklaması var. OK tuşu ile yüklenecekdosyayı indirip yükledim ama aynı hala yazılım tv yüklenmiyor eski sürüm duruyor hala ne yapmamız lazım?
TV arka etiket görselini paylaşınız.
Yarın bakabilirim.![]()
hocam arka etiket, şimdiden teşekkür ederim
Hocam tv yi tekrar eski haline getirmemiz mümkün mü, düz tv oldu artık
Maalesef arşivde birebir yazılım yok![]()
hocam arka etiket, şimdiden teşekkür ederim