Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

E Çevrimdışı

engina81

Yeni Üye
8 Eyl 2023
8
50
TV' ye güncelleme yazılımı yükledikten sonra Menu > Kurulum > İlk kurulum seçeneğinden kurulum yaptınız mı?

Sizinle paylaşılan yazılım MB97 serisinin orijinal en son güncelleme dosyasıdır.
evet bu dediklerinizin hepsini yaptım ama bahsettiğim menüye hiç girmiyor artık

onurnr Çevrimdışı

onurnr

Yasaklı Üye
11 Eyl 2023
1
27

Hata! Bazı sorunlarla karşılaştık.​

Bu yazılımı indirebilmek için aşağıdaki konulardan yazılım indirme talebinde bulunmanız gerekir.!

• Full yazılım konusu TIKLA
  • Çekirdek-Güncelleme yazılım konusu TIKLA

Forum da dosyayı indirmek istediğimde böyle saçma bir hata neden var ?

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881

Hata! Bazı sorunlarla karşılaştık.​

Bu yazılımı indirebilmek için aşağıdaki konulardan yazılım indirme talebinde bulunmanız gerekir.!

• Full yazılım konusu TIKLA
  • Çekirdek-Güncelleme yazılım konusu TIKLA

Forum da dosyayı indirmek istediğimde böyle saçma bir hata neden var ?
İçinde bulunduğu ya da dahil olmak istediği topluluğun kurallarına doğrudan saçma kelimesiyle yaklaşan üyemiz doğrudan uzaklaştırılmıştır. Saçma eylemlerle uğraşabilecek kadar vaktimiz inanın yok!

N Çevrimdışı

neriman erk

Yeni Üye
9 Eyl 2023
2
23
Güncelleme yazılımını indirmeniz için yetki verdim.

Sağ üstteki bildirim çanına kontrol edin.
indireceğiniz alanda yükleme yönedos

Güncelleme yazılımını indirmeniz için yetki verdim.

Sağ üstteki bildirim çanına kontrol edin.
indireceğiniz alanda yükleme yönergesi mevcut.
dosyayı indirip yükledim ama aynı hala yazılım tv yüklenmiyor eski sürüm duruyor hala ne yapmamız lazım?

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
dosyayı indirip yükledim ama aynı hala yazılım tv yüklenmiyor eski sürüm duruyor hala ne yapmamız lazım?
Dosyayı indirip yüklemeyi doğru gerçekleştirebilmiş olsaydınız sürüm değişikliği olurdu. USB belleğin boot sektörünü GPT' den MBR' ye değiştirin, ardından FAT32 formatlayın ve dosyaları kopyalayın. Yaptığınız adımları görsel olarak paylaşmaya çalışın ve anlatın.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,804
Flash bellek içerisinde resimdeki dosyalar olacak yazılım zipli ve sarı klasör halinde olmayacak yazılımın olduğu bölümde yükleme açıklaması var. OK tuşu ile yüklenecek

Mb96-icerik.jpg

Geri
Üst Alt