logoda kalıyor acılmıyor kendılıgınden olan bı durum yazılım hiç atılmadı ilk atıcamTV arka kapak etiket görselini paylaşın. Logo hatalı yazılım nedeniyle mi değişti?
logoda kalıyor acılmıyor kendılıgınden olan bı durum yazılım hiç atılmadı ilk atıcamTV arka kapak etiket görselini paylaşın. Logo hatalı yazılım nedeniyle mi değişti?
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme açıklaması orada yazıyor sonucu yazın.logoda kalıyor acılmıyor kendılıgınden olan bı durum yazılım hiç atılmadı ilk atıcam
Maalesef bu anakart ta yok android box kullanın.Amazon prime yüklemek istiyorum. Versiyon güncelleme yapınca olur mu? Teşekkürler
Güncelleme yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.Merhabalar. Televizyonda kablosuz ağa getirdiğimizde soluk hale geliyor ve aktif olmuyor. Bunun için güncelleme dosyasını paylaşır mısınız? Televizyonum vestel. Listedeki en güncel hangisi ve carbon mu yoksa titanyum mu yüklemem gerekir? Şimdiden teşekkür ederim.
Teşekkür ederim. Akşam yükleyip bilgi vereceğim.Güncelleme yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.
Not: Kablosuz ağda bahsettiğiniz arıza wireless kart ya da kablosundan kaynaklanır. Donanım kaynaklıdır. Yazılım ile düzelmeme ihtimali yüksektir.
Led bar veya besleme kartı arızası var yazılım ile düzelmez.Merhabalar, bir konuda danışmak istedim. mb130 v3 model vestel televızyonum var. Bır gün açmak isterken bir baktım Vestel logosu hiç gelmedi ve sadece ses varken görüntü yoktu. Bir kaç kere kumandadan aç kapa yapınca bir baktım vestel logosu ve görüntü tekrar geldi. Biraz zaman geçtikten sonra bu olay tekrar oldu ama aç kapa yapınca bu defa gelişme olmadı. Tahmini bir hafta dokanmadım, sonra bir prizi çıkarıp takayım dedim rastgele ve vestel logosu belirip görüntü geldi. Bundan bir kaç gün sonra yine ayni problem, televizyon açıldığında logo gelmiyor, sadece ses var. Servise vereceğime bir full yazılım kurtarır mı acaba diye bir sormak istedim. Verilecek yanıta göre televizyonu duvardan indirip arkasındaki etiketi çekip yollarım. Şimdiden teşekkürler.
Led bar veya besleme kartı arızası var yazılım ile düzelmez.
Led bar değişimi için önce bir yetkili servisle görüşün isterseniz. En azından garantili bir tamirle yeni TV masrafı yapmadan kurtarabilirsiniz.Erken cevap için teşekkürler. Televizyon yenileme zamanı geldi gibi
Led bar değişimi için önce bir yetkili servisle görüşün isterseniz. En azından garantili bir tamirle yeni TV masrafı yapmadan kurtarabilirsiniz.
1 Yıl dolmadı ise garantisi vardır.Zaten yaklaşık bir 2 sene evvel led bar değişimi yapmıştım yetkilli serviste. 6 ay ya da 1 sene tam süreyi hatırlamıyorum garanti vermişlerdi sadece. Belki yakınlarda bir tamirciye baktırıp fiyat alırım tamir için. Ona göre hareket ederiz
Vermiş olduğunuz bilgilere göre kurtarma yazılımı verildi. Bildirimi kontrol edin yükleme açıklaması orada yazıyor yükleme sonrası sonucu yazın.Vestel 22pf5065s model 7353722 500179 seri nolu televizyonda sb ledi fasılalı yanıp sönüyor ama açılamıyor LM215WF4 Lg panele sahip 17MB82S ana kartı var kurtarılabilir mi?