Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

Normal ayarlardan güncelleme tarattıtdım güncelleme göstermiyor du sizin paylaşımınızdan mevcut mb100 yükledim V.2.7.0.0 smart tv kısmında uygulama olarak pek bir fark göremedim bir kaç şeyin versiyonu yükselmiş menü kısmında ufak değişiklik farkettim bir kaç fonksiyon eklenmiş. Peki yükleme yaptım eski versiyona geri çekme yolu varmıştır isteğe bağlı geri çekmek istersem eğer garanti ile alakalı bir durumum olursa diye?
Garantiyi etkilemez çekirdek yazılımlar.

O yazılım, bir sorun yaşayan arkadaşımız nedeniyle kontrol ediliyor o nedenle erişimi kapattım.
Bu yazılımı yüklediği için tvnin çöktüğünü rapor etti, sorun olmaması adına kontroller bitene kadar beklemek doğrusu olur. :ok:
Değerli kardeşim son sürüm MB110 ile ilgili hata var o nedenle kimse mağdur olmasın diye paylaşımı açmıyorum halen. Paylaşıma açık olan diğer MB110 lar aktif halen. kısa bir süre beklemenizi rica ediyorum. :ok:
.
çökme sorunu hocam.

Vestel smart 4k mb100 serisinde ne gibi yenilikler var acaba siteye yeni kayıt oldum 43ua8900 model

17MB120-2.40.6.0 sürümüne geri dönmek istiyorum ancak indirme linki erişim izni istiyor :) Bunu düzeltebilir misiniz rica etsem?

17MB120-2.45.70 yazılımını yükledikten sonra televizyonum gün içinde açılıp kapanmaya başladı kendi kendine geri dönme isteğim bu yüzden. Tavsiye ederseniz 17MB120-2.43.2.0
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
sürümünü de yükleyebilirim teşekkürler.

17MB120-2.40.6.0 sürümüne geri dönmek istiyorum ancak indirme linki erişim izni istiyor :) Bunu düzeltebilir misiniz rica etsem?

17MB120-2.45.70 yazılımını yükledikten sonra televizyonum gün içinde açılıp kapanmaya başladı kendi kendine geri dönme isteğim bu yüzden. Tavsiye ederseniz 17MB120-2.43.2.0
sürümünü de yükleyebilirim teşekkürler.
Kontrol ediyorum hemen :ok

Çok teşekkür ederim Adem bey iyi geceler dilerim

ado üstat, mb100 tv var bu çekirdek yazılımı ve normal yazılımın ne farkı var, ikisinide yüklemek lazımmı siz hangisini tavsiye edersiniz.

17 MB 140 anakartlı ürünlerin sahada yerini almasına paralel olarak 1-2 gün içerisinde 17MB140 anakart için gerekli yazılımı ilk ve tek olarak bu forumda paylaşıma açmış olacağım. (Download/Upload çok zamanımı alıyor, daha acil ihtiyacı olan özelden ulaşabilir)
a

Geri
Üst Alt